[PC] 新瑪奇英雄傳有無人玩?

692 回覆
3 Like 4 Dislike
+幾
仲係13緊
加油 我琴日衝完+15手 差鞋同胸就畢業 兩件仲係+12
呢幾日開始重玩返想知拎完95lv +13裝之後有咩可以做?
冇野做 你睇上面班大佬喺度炸105裝備係因為佢地長玩/有課
正常一般新加/回鍋嘅人其實幾難追番個進度玩落去 連後4都未必打到
開始農或者課金賣野
後4係咩黎?
我主線做到係開絕命戰,連第一關都卡住左
後3=s4
絕命唔係主線可以skip 但建議打下/躺 有加能力
仲未玩到s4如果有得拎返以前gamania個帳就好,之前跌左個xxxx眼淚好似都賣左成億
我覺得你可以衝主線做到個任務話要拎咩咩封印之力

個d封印之力可以用勇士獎章換

勇士獎章你就每日打鬥爭之塔同埋騎士團再打埋前4

(神界守護者 靈魂之柩 管制區 貪欲之間)

去到100抗衡力 就可以入快速打100既 RAID 再整100裝
同埋宜加掛機會送100lv鋼 for你衝100裝 總共250粒 一日掛一個鐘有4粒
game本身唔錯 打boss幾正 但農到死
周街都限追限抗 新手根本玩唔落
以前有玩,,,已放棄
都冇咩用 佢都冇解決過賭命強化呢個問題
3個月辛苦 5秒可以收皮
收皮不特止仲要炸武 你冇得繼續農
2020喇 呢種SETTING注定冇人玩
其實你咁講都冇咩olg玩 大部分都會炸裝
宜家可以無限贖回已經好好 贖回ap已經比以前少1半 至少唔係以前炸2次就收皮
同意 你係玩遊戲 唔係比遊戲玩
但都有機會保底
雖然我咁講但其實我都半棄緊
近排去玩soul worker
瑪英每日淨掛機
之後都係刷副本online
唔課金咪每日輕鬆打下副本
整100武強上+15先
依家每日掛機會送免費大馬 最高強到100武
一共250粒
之後再整飾品果d
不過系統裝頂多夠打馬夏
馬夏打後果d唔洗諗
老友 你要講埋一日4粒 總共250粒
即係你要掛機63日
63日後我都唔知玩緊乜驚喇
仲要只係100武 之後105武呢?
想一開波整105武無問題呀
課金 用錢換時間
無錢就只能夠用時間農嫁啦
105又唔係必須
直接等110都得
我估你有D唔明
正如上面有CHING話玩緊SOULWORKER
SOULWORKER係直接送最勁武器滿強化
再加一套次勁嘅套裝 比你農一農D配件就可以去最勁副本決戰農野
與及即將開嘅下一級副本

但瑪英係比第三等嘅武器你 仲係得+13
而你需要63日不停掛先夠數做第二等嘅武器
先可以開始打最勁果批副本
而且瑪英對裝嘅要求仲高過SW
你乍少少 入去都秒你或打唔入 無技術搭救呢件事
咁你話喇 點會有人有心機玩?
佢依隻game都咁多年 都無諗住吸引人玩啦
佢依排真係比以前好好多
但都仲係唔夠 新角出都係是但整少少活動
連班老手都係hea玩
同埋keep住抽時裝j下就算
其實都係等佢收皮
佢隨時執我都覺得唔奇
同感 真係太HEA
同埋新加入同回鍋嘅人係接唔到軌嘅
只剩番D一路有KEEP住玩嘅人可以頂落去
比人一種 算啦 都就執 嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞