[PS4/PC] Monster Hunter World [376] 聖誕新年齊「興賀」

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
硫斬應該係最強大劍先岩喎你排到佢尾2
留名等入隊刷赤武
唔係高手,不過雙刀要高攻都係銀火龍裝要屬性會心+看破lv7+超會心lv3+屬性爆技
加弱點特效lv3
我未齊珠,跟返自己有咩珠砌,我砌完出嚟硫斬係排第二
R10客製4攻+25基礎攻擊力
隻赤龍白斬都彈刀 兼且弱龍
一係用心眼 一係就要整肉郎武打
Ching 想請問你是咪用金手指?
點解收皮既
冇開機3個月
今個星期尾出冥燈成年種
又變刷武器輪迴地獄
明顯係
我地仲等緊刷赤武
條友已經用緊
冇屈
輕弩神晚晚係度玩赤武
同 MHW 一樣,
第2次大型更新係刷武器地獄
但都好期待
最憎呢D, 出新野搞到你原來把武變垃圾
其實你有冇睇硫斬本身幾多攻仲要無屬加1.05攻,仲要未計啲貼皮同客製
想問下新手打到斬龍,想整套裝頂到後期,玩太刀,大劍,同重努,有咩推介
根據現時已有嘅情報,
覺醒武器基礎性能偏弱,
基功低, 屬性低,
覺醒能力每一級上升都唔高, 可能同貼皮嘅上升率差唔多,
刷滿晒能力之後估計性能應該只強少少, 唔會差太遠
原有武器有部份應該會比佢強 (講緊你呀, 冰盾斧!)
20號仲有一堆合作活動嘅升級版,
呢堆武器都只能算二線, 未係頂級,
如果覺醒武器做得太強的話,
呢堆野更加無人用
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=19530454&_fp=2
你有冇睇我覆嘅#880,我話我跟我現有嘅珠砌出嚟係咁嘅結果
冇否定你用硫斬,淨係講返點解迅龍俾我砌完會排第一嘅原因
你齊珠你砌硫斬高攻過迅龍你咪用囉

一開始就講話睇打法揀武器,係咁追住嚟駁做乜
你個情況關打法同武器咩事 根本係硬件差先有個咁奇怪既排序 本身誤導人就認左佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞