[光復香港 時代革命] 2019東亞足球錦標賽決賽週 南韓 vs 香港 11/12 18:30 即場討論

2404 回覆
280 Like 7 Dislike
2019東亞足球錦標賽決賽週
12月11日 (星期三)
KICK OFF: 18:30
地點: 釜山亞運會主競技場
購票平台: http://ticket.interpark.com/Contents/Promotion/Event/EAFFE1?Language=en
有線602會播晒男女子
76台香港國際財經台播女子
77台香港開電視+開電視app + http://www.hkopentv.com/#/home 網頁會播男子

: 香港加油,五大訴求,缺一不可
: 撐南韓
港隊新主帥: 麥柏倫
連登花名: 芬蘭佬, 麥柏撚, 麥狗
戰積: 6戰1勝2和3負
2019年6月11日 國際友誼賽 香港 0 - 2 中華台北
2019年9月5日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 柬埔寨 1 - 1 香港
2019年9月10日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 香港 0 - 2 伊朗
2019年10月11日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 伊拉克 2 - 0 香港
2019年11月14日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 香港 0 - 0 巴林
2019年11月19日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 香港 2 - 0 柬埔寨
全部手足同我聽返十次自high吓先
https://youtu.be/4akzNQrSSRc
Push
港隊po求解1001
https://lih.kg/1769023
就咁開個賽事post好過
有諗過
算啦都係我開姐
Push
Push
Push
Push
lm
Push
Push
有冇韓狗陣容
韓國23人大軍名單:

守門員 金承奎(蔚山現代)、趙賢祐(大邱FC)、具聖潤(札幌岡薩多)
後衛 金英權(大阪飛腳)、金敏在(北京國安)、朴志洙(廣州恆大)、權敬源、金珍洙(全北汽車)、朴柱昊、金太煥(蔚山現代)、金紋奐(釜山Park)
中場 孫准浩、韓昇奎、文善敏(全北汽車)、黃仁範(溫哥華白浪)、朱世鍾(FC首爾)、李永宰(江源FC)、金甫炅、金仁成(蔚山現代)、尹日錄(濟州聯)、羅相浩(FC東京)
前鋒 李庭協(釜山Park)、金承大(全北汽車)

日本23人大軍名單(餘下1人將在日職煞科後公布):

守門員 中村航輔(柏雷素爾)、小島亨介(大分三神)、大迫敬介(廣島三箭)
後衛 佐佐木翔(廣島三箭)、室屋成、渡邊剛(FC東京)、三浦弦太(大阪飛腳)、畠中槙之輔(橫濱水手)、古賀太陽(柏雷素爾)
中場 仲川輝人、遠藤溪太(橫濱水手)、大島僚太、田中碧(川崎前鋒)、橋本拳人(FC東京)、鈴木武藏(札幌岡薩多)、井手口陽介(大阪飛腳)、相馬勇紀(鹿島鹿角)、森島司(廣島三箭)、田中駿汰(大阪體育大學)
前鋒 小川航基(水戶蜀葵)、上田綺世(鹿島鹿角)、田川亨介(FC東京)

中國28人集訓名單:

守門員 王大雷(山東魯能)、劉殿座(廣州恆大)、董春雨(武漢卓爾)
後衛 王燊超、蔡慧康(上海上港)、楊帆、鄭凱木(天津泰達)、明天(武漢卓爾)、于洋(北京國安)、姜至鵬(河北華夏幸福)、梅方(廣州恆大)、李昂(江蘇舜天)
中場 劉雲、李行(武漢卓爾)、馮勁(重慶當代力帆)、王上源(河南建業)、曹贇定(上海申花)、金敬道、劉彬彬(山東魯能)、張稀哲(北京國安)、吉翔(江蘇蘇寧)、木熱合買提江(天津泰達)
前鋒 王子銘、于大寶(北京國安)、董學升(河北華夏幸福)、呂文君(上海上港)、譚龍(長春亞泰)、韋世豪(廣州恆大)
k狗仲未入黎負皮嘅
Push
Push
Push

11個正皮唔係呢幾分鐘ge事
你真係當我好似日本狗咁私怨撚
有港隊都撐日狗?
伊朗對香港我都係幫香港打氣
是其是非其非
m子回應訴求前我都正負評分明
你咁樣諗野 令我對你用呢個username好失望
你對唔住我愛駒
琴日已經正皮左
同埋我係因為儒家同殘殺香港人反中日
但唔好唔記得韓國都係儒家國 都要死全家
但韓國人冇傷害香港人
我只會對韓冇咁大反感而唔會奶韓

所以香港對韓國什至even對荷蘭愛爾蘭菲律賓伊朗我都係撐香港
集郵係完場後ge事
唔係好似日狗咁為左撐日本而噓港隊成員

崇東南亞歐洲同南美
係邊到打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞