[科大人必入]科大學生校董要重選,期間三個候選人都可以列席校董會議

53 回覆
24 Like 1 Dislike
今日學生校董選舉委員會出咗個所謂「調查結果」,反正就係唔承認上次學生校董嘅選舉結果
而家到12月11號,都可以去投訴呢個調查結果
唔好放咗假就唔做嘢啊,同我寫email去投訴佢輸打贏要
唔係Joyce Fu當選左咩
科大人,投訴
班大陸仔輪打贏要
push
ON9 咁依家即係點? 重新選過?
佢話會喺2020年開學後重選
屌佢老母
大陸仔真係好賤 當正自己係主人咁 明明係過客
你睇下班大陸仔,輸打贏要起身惡過禮義廉
輸打贏要
食屎啦
屌佢老母,叫奶共大學啦,叫咩科大
shame on it!
屌你老母痴撚線,乜撚野fair play根本係任佢up,MSSSU夠用佢地嘅wechat網絡谷人投票,咁又算唔算unfair?SU作為其中一個持份者點解唔可以endorse
對唔住,借個位宣傳一下,特首選委過半有望。

特首選委戰線 — 七個同行手足,成立工會,重光勞工界!只剩唔夠四個月時間!
https://lih.kg/1768465
所有大學都要引以為戒,唔可以唔聲唔聲畀班不接受民主價值嘅,用民主嘅方式奪得權力
有冇link睇下
有證據有cap圖就send埋email畀CCSS,上次我哋係無乜人投訴,畀晒對家講嘢
我男朋友讀科大MBBS ,佢同我講主要既否決原因係 SU 公開支持單一候選人,違反fair play 原則
email來,電話唔方便cap圖
Push
垃圾校友connect email收唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞