KKday 海洋公園買一送一苦主圍爐區

102 回覆
266 Like 12 Dislike
首先一早同咗大家講kkday哩間奶共閪野要罷買(詳情可以起底睇我之前既post)
點知見到佢推啲優惠 一大堆人衝去搶
好啦 宜家kkday柒咗啦 見到大量苦主俾人呃
所以係到俾各苦主一個方法啦

消委會投訴
消委會幫到你~ 不過留意番, KKDAY冇旅遊牌架!
https://www.consumer.org.hk/ws_chi/cc-complaint/index.php

最後,李靜茵你條仆街冚家剷,秋後算賬班黃絲手足你就叻,搞小小優惠都搞到成pat屎咁,唔駛問聽日你又屌鳩班下屬係垃圾啦,負責哩壇野既員工等俾人屌到喊啦
睇完都唔知發生咩事
推啦 大家肯罷買kkday未
搵人新增去罷買list please
香港人場運動未完架
要堅持
1 藍底平台搞OP買一送一
2 貪心小狗 狗衝buy one 期望get one free
3 搞手話其實要買二 再whatsapp定乜柒抽獎 中獎先get one free
4 貪字得個貧嘅苦主叫春
苦主師將會全面進場
啫個意思係,依家係俾錢買個優惠而唔係買緊張飛?
屌你老母呢間野奶共㗎
Kkday出咗個op 買一送一
咁佢網站寫咗個title 係有買一送一
一大堆人買完先知原來中伏
原來係要填google form 再等whatsapp 收code
宜家一大堆人買完又退唔到飛
佢個website又無咗哩頁

首先咁大間公司仲用google form whatsapp
唔驚外洩資料已經要佩服大家啦
仲要買哩間會秋後算賬員工既公司
你地點對得住一班手足
係咪即係佢話買一送一
填form個時要填
買2張 然後比1張嘅價錢先有優惠

但好多人就以為填 買1張
俾1張嘅價就會送埋另一張
於是拎唔到優惠?
用一件小事搞臭自己個名
Kkday唔係臺灣公司咩
間嘢藍到仆街
Kkday有咩奶共背景 求懶人包
好似話之前有員工出post支持遊行 結果俾人叫辭職
以為我閱讀理解有問題
總經理秋後算賬表態員工

係呀

嬲在間野奶共又閪
仲一大班人衝去買,好嬲 好失望 好對唔住手足
所以表達得有啲差
關手足咩事
到底有幾多人唔知間嘢係藍

佢網頁淨係寫「買一送一」其實已經違反商品說明條例?
間野咁奶共啲人仲唔爭氣少少引誘就幫襯 又賣自己資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞