今日出門口有隻老鼠,佢好凍

475 回覆
867 Like 66 Dislike
咁又唔駛講到咁嘅。。。
女人都話細膽
男人驚隻寵物鼠,唔戇鳩?
佢仲要話好凍頂唔順,唔通隻鼠就頂得順?
屌你老尾 你估個個都識佢老鼠咩
call保安有咩問題 又唔知係乜鼠 又唔知有冇病

就算隻鼠係人地養嘅,比人棄咗走失咗,唔通我自己收埋佢喺屋企/逐間屋拍門問人?梗係比保安搞
真係有人唔見咗隻鼠就會自己同保安講啦
屌你班偽善撚一有位入 就一齊屌樓主
佢講得岩喎
樓主影得相就姐係佢都知唔係普通老鼠啦
call保安姐係同殺左佢無分別
雖然人類好仆街
但你覺得人類仲未算統治左地球?
你都on撚9 call保安執咗隻老鼠 好似殺撚咗你老豆咁 你咁撚善良而家走去樓主棟樓幫佢搵老鼠吖
一睇就知樓主出咗門口好耐先開post啦
佢最錯就係開個post搏比人屌
好多人都係咁,又要問又唔聽人講,出事之後又懶晒後悔
你係咁有愛心就自然唔會叫保安啦,呢啲咪偽善

如果有話錯你嘅話,咁肯打俾保安未呀樓主?
定雖然好難過但又有唔知有咩藉口到而家都未肯打個電話呀?
阿叔堅好腳法
慢慢自責啦
弱智好行唔送
blocked
本身人哋都係凍吓唔駛死
所以你post上黎係為左呃like ?
正常人都知咁既毛色一定唔係坑渠老鼠
樓主開post除左呃like仲有咩意思
扮撚晒自責咁,好噁心
白色頭既
唔似老鼠 好得意
照計老鼠一見到人已經閃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞