電話合約到期?係時候『轉台鳥』!

175 回覆
13 Like 157 Dislike
Ok sorry
但請你喺佢轉到名前佢唔好推post住
又幫支那partner推post
Lm
Hello 卡養號最平
搵到平我過 Hello 卡我維園跑步
轉左clubsim 一年十幾蚊
用咩plan?
係咪無飛綫?
睇到clue sim 最平都係$28 1GB 90日有效期.......
所以好奇 一年十幾係點樣。
漫遊組合- $15環球數據24小時通行證
1. 常見問題
問:申請Club SIM之電話號碼是否一直可以使用?
答:Club SIM係會提供新嘅電話號碼俾你,只要喺最後使用嘅組合完結後365日內申請返任何服務組合,就可以keep住個電話號碼,同時享受我哋打破傳統嘅Club SIM服務。
問:我可以將csl / 1O1O或其他流動網絡供應商的電話號碼轉過來使用Club SIM嗎?
答: 可以。請帶同身份證明文件及地址證明前往任何一間1O1O 或 csl 門市辦理。
2. 服務組合收費
數據組合-$48/220 club分有1Gb……………
漫遊組合- $15環球數據24小時通行證…………
通話組合- $28月費無限本地語音通話……………
即係用15蚊個plan

365日內再續 就可以keep住個冧把
咁中間有無得飛線?
支那野來垃圾app
只要你喺月結單完結前將用淨數據轉俾朋友,叫朋友喺你新一期月結單轉返俾你,除咗你本身計劃的數據量之外,仲可以接收朋友俾返你的數據。

Yo~我呢排用緊自由鳥Mobile,真係好正呀,一定會啱你用!

登記時輸入推薦碼:FDZCT,或者直接去下面條link登記,你就可以攞到額外4GB嘅推薦獎賞喇!
http://BRD.HK/zh/FDZCT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞