[I/A]FFBE WOTV 幻影戰爭(6) 課埋個肝先

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

SQUARE ENIX + Gumi 開發的戰棋 RPG 新作《FFBE 幻影戰爭 WAR OF THE VISIONS》(原名:WAR OF THE VISIONS ファイナルファンタジー ブレイブエクスヴィアス 幻影戦争)
trailer
https://www.youtube.com/watch?v=QHP5elZS41w
《幻影戰爭》的戰鬥系統上傳承了《Final Fantasy Tactics》的戰棋系統,地形明顯的高低差能夠影響敵我雙方的移動力以及戰力,搭配上多變化的角色職業更增加了戰略要素,而配合手機遊戲玩家所設計的自動模式與倍速模式,即使是第一次接觸戰棋遊戲的初學者都能輕鬆上手。不同角色的必殺技跟能力與強力的召喚獸都會以 3D 動畫的華麗演出來呈現。

人物/勢力關係圖
一圖睇晒故事背景

人物介紹:

新角
event + 常駐(イェルマ UR維京戰士 / ナーシア SSR)

期間限定 (ラマダ聖誕Ver.)

首抽建議

雷鎗(フェデリカ)
冰法(メディエナ) / 冰劍(ギルガメッシュ)
暗劍(二王子)

FAQ:

屌佢老母又話派十卷 派撚左係邊?
佢話唔同人派嘅時間唔一樣 好似4000蚊咁 等下啦 擺明係你Vip level唔夠高
你收到未
我vip 1嚟 點會有
咁又係 你都抽中左
升中四了, 幾時先有新既打魔典關
300萬必中UR又係有償石?
當然
SE爸爸可唔可以比我突滿白頭佬
利申:1突
我有好多碎片,但。。。白頭佬本體一直唔出比我
有碎都無用,突唔L 到
仲有4個鐘零3個字
邊個做第一隻海豹可以置頂到1001
武具限時mission(每級打5場)會係一陣完 記得打齊15場,啲素材幾難拎下
留名等被置頂
點解我隻奶成日變左隻雞
死得多唔夠BRAVE
點補救
食水晶或者放係公會兵舍
我做咩比人踢左既
我記得好似每日都有簽
放兵舍會跌faith喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞