[國際巨商]港人美服討論區 暗商傳奇(2)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
對空唔用入藉?
其實可以儲錢入藉買孫子既

對我黎講儲錢好困難

我都係得3億
好多貨冇人買
遲d降價賣
而家溫書掘野

除左日本之外 其他3國都得

明容易自力更新(明男升LV快)
台有戰勝國加成(主角多經,打怪多v coins) 但要轉多次國先齊基本陣
朝 180主角朝女三開打食魂效率極高 玩帥選擇亦多

如果我揀明, 練邊3隻帥最好?

我用燕項孔2
或者唔要項,用明男做主攻,咁你就自己諗第3隻用咩
我都諗緊第5-6將要咩好

如果明男做主攻, 係唔係 燕2祖2孔2 好?
想問而家主角轉職前升lv快唔快?

我用斧頭既滿月舞
廢到仆街
之後轉左職先做倒主攻

都係去冥界升lv?
我既巨商知識停留係好多年前, 我quit果陣, 印度同項羽呢d都未出

我係呀
不過我諗你搵巴打帶重好啦
咁樣升法好晒時間
同埋個陣我有多倍經好升好多
而家冇活動住就智障d
Btw 而家開倒ac

多謝巴打提醒! 今晚開個國服acc解住戰鬥任先

尋日我係港服開左acc試左陣, 知佢會送1隻1轉同1隻2轉
我想唔課金咁玩, 想問而家d高lv傭兵貴唔貴, 定係我自己由1lv升起好

起手買1LV兵吸上去就可以
唔課金既就主力主角 都可以打到好多野 到時儲下錢又出神

我仲諗緊 祖2定項羽好, 主角未轉職果陣怕冇項羽會難升 又未必成日搵到巴打帶升
同埋想問而家係唔係仲係興燕1唔要2轉? 定係2轉佢用解封符?

多數轉左2轉先轉國,依家封冰打唔到高級D閎怪/無效率,前提你明男升到有番咁上下先

咁即係我應該練左3隻2轉先再諗主角1轉, 我應該都係練返 孔明 燕 同 祖承訓
除左3隻帥之外 d傭兵位係唔係要1隻念力師 一隻陰陽師 加隻挑夫 其他落d槍手打對空?
太多無玩唔知而家咩環境所以好多問題

唔要祖住..你咁樣冇主力點打段轉主 項羽/蛇女都好啦

咁我練 項羽+燕+孔, 隻任務送既李寧2轉係唔係等我可以有d兵夠lv 1轉果陣就炒左佢
對空唔用入藉?

對我黎講儲錢好困難

我都係得3億
好多貨冇人買
遲d降價賣
而家溫書掘野

匠人系統對我黎講又係新野
Individual assignment 炒撚左

對空唔用入藉?

對我黎講儲錢好困難

我都係得3億
好多貨冇人買
遲d降價賣
而家溫書掘野

匠人系統對我黎講又係新野

Me too la
我都係尻下尻下賺左幾億

Btw 分身開野拎去抽獎點睇呀樓主

Last Hit 又冇埋

寫左巨商野落去
終於放工 返去食完飯就可以開波
終於開到波

寫左巨商野落去

跟我frd 寫答案 原來伏黎

寫左巨商野落去

寫左巨商野落去

打機要人帶都算
做功課都跟著個廢既
終於拎左隻李寧2轉 之後係唔係都係狂刷戰鬥任先

其實睇你想做乜
我個時要升主角轉,狗衝升主

其實睇你想做乜

想升D兵上1轉/2轉

其實睇你想做乜

想升D兵上1轉/2轉

12轉咁緊係入團吸升啦
好想自己升就冇計

你拎左堆新手裝未
隻主40lv前去市街拎野
有冇本錢
我可以比幾千萬你先

btw
入RC啦

其實睇你想做乜

想升D兵上1轉/2轉

12轉咁緊係入團吸升啦
好想自己升就冇計

你拎左堆新手裝未
隻主40lv前去市街拎野
有冇本錢
我可以比幾千萬你先

btw
入RC啦

隻主79了 之前係市街搵唔到個NPC拎野
解晒高級戰鬥任拎晒D裝
而家身上有270萬
咁可以試下問有冇人帶去打食魂,如果你夠打

自己打我都係打冥海

自己打我都係打冥海

食魂好似要主角120LV先去得?

自己打我都係打冥海

食魂好似要主角120LV先去得?

但團可以拉人入去
lv 差距低於100好似就得
樓主人呢
我有冇記錯個方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞