[I/A]碧藍航線アズールレーン(81)誤中1001 hololive 愛宕愛盪

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
會咁玩只係朱諾未夠LV頂到係合適時間退場,如果你個朱諾有9Xlv其實唔洗咁玩
可能你已經拎咗,睇下貝爺有衫換未 / 你個啾啾工廠停咗工未?
啱啱拎左了
感覺上演習入面d防空砲都冇乜用咁
6支+10金防空砲都射唔落對面單企業既飛機

台伏演習暫時都係航母meta,滅火筒對航空攻擊好似冇用
我後排用緊彈鏈調速,打快d之餘又唔洗專登升支垃圾砲
係上古時期玩家方嘅飛機係可以打得爆,直到某次BUFF到著晒金鐘罩
不過防空砲都係有用,要用嚟減傷,唔係嘅話死得仲快
彈鏈調速效果麻麻,只係可以用嚟調開炮順序用
之前睇上古版meta係評皇家>>>吃喝
而家個大陸佬都話台伏黎講分唔到邊隊勁d

btw 我隻朱諾已經lv100 但都有時會溢補 主要係d傷害分佈好唔平均 前排隻命運有時莫名其妙暴斃 後排就隻QE扣血得扣特別快
終於抽中
可以去買泳裝
高雄成日霸住佢家姐個位
只用朱諾補血係為咗前排坦耐啲,因為演習時前排可以吸走大部份來後排嘅輸出,變相前排存活=後排活得更耐
命運女神自身唔算硬嘅情況下,靠招技坦後排不如換舉高高放無敵/小天鵝補煙飛車吸火力仲好
感覺上演習入面d防空砲都冇乜用咁
6支+10金防空砲都射唔落對面單企業既飛機

台伏演習暫時都係航母meta,滅火筒對航空攻擊好似冇用
我後排用緊彈鏈調速,打快d之餘又唔洗專登升支垃圾砲
係上古時期玩家方嘅飛機係可以打得爆,直到某次BUFF到著晒金鐘罩
不過防空砲都係有用,要用嚟減傷,唔係嘅話死得仲快
彈鏈調速效果麻麻,只係可以用嚟調開炮順序用
之前睇上古版meta係評皇家>>>吃喝
而家個大陸佬都話台伏黎講分唔到邊隊勁d

btw 我隻朱諾已經lv100 但都有時會溢補 主要係d傷害分佈好唔平均 前排隻命運有時莫名其妙暴斃 後排就隻QE扣血得扣特別快
只用朱諾補血係為咗前排坦耐啲,因為演習時前排可以吸走大部份來後排嘅輸出,變相前排存活=後排活得更耐
命運女神自身唔算硬嘅情況下,靠招技坦後排不如換舉高高放無敵/小天鵝補煙飛車吸火力仲好
未練朱諾之前我係用舉高高+小天鵝,呢個組合成日後排爆先過前排
而家轉左朱諾+命運,體感係勁左
其他combination未得閒試,要搵個勁既對手測試都唔易
試吓舉朱貝
不過我主張演習當免油鍊經場,滿級仲派出場有啲浪費經驗
台伏新手期要衝排名 冇得揀對手
朱諾都係愈黎愈多人帶先局住練
你睇返佢全隊要加速帶晒鍋爐
舉高高慢過重巡點入隊
邊個話抽中左先可以買SKIN
你要買左新衫俾佢,佢先會黎
真 一隻舉高高抵消左4個鍋爐
有雞先定有蛋先
屌好想女女女愛宕呀
一手推佢落床
然後勁大力一野拍落個屎忽度
再拉低佢條黑色lace底褲
跟住奶一奶三隻手指再隊入佢屎眼探索
然後邊探索邊奶
接近1年策劃
整d咁既野出黎
果下嬲撚到
我懶癌末期,新手期蹲過一次上唔到元帥之後就無蹲過
反正過咗前期啲演習PT得返換布里用途,不如輕鬆R下免費經
想肝大加係咪要齊曬鐵血後排先
佢件泳裝真係好吸引
唔係 用法國艦都可以 建議你用鐵血後排既原因係因為可以順便肝埋大帝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞