[勿忘五大訴求]Pokemon Masters (17)| 寵物小精靈

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有一半咩?成長劵我刷左9張都當1/3甚至1/4算
每換一次都會提升要求

好睇有兩部機可以放置一部慢慢刷
紅卷:300,400,500
白卷:1300,1500,1700
之後唔會再升?
班街場撚出撚夠黑狗未啊 屌
唔撚識玩就睇下攻略先啦
仲有600,700同2000
保守估計差300場左右
就係我
黑狗有咩問題? very hard auto 過硬
ex
auto唔使黑霧都過到?
vh 3狗auto上4下buff然後鳩叫到地圖炮基本上就贏左
Ex打一場就算啦 不過有雪花一樣可以用狗打
可以兩部同時時開?
黑魯加俾初期印象搞臭咗之後buff到100%爆擊後就勁咗好多
佢唔好用係未mega前係干擾,mega後先變輸出
留石抽肥大
初期唔係100%爆嘅咩?
招式無改過點解會buff咗
Dire hit 呢樣野係要去到+3先會100%爆,+2係50%爆
本身蜥蝪王同黑魯加呢堆撳1下只會+1[Dire hit],撳兩下只會係+2(50%爆)
9月嗰陣buff 晒變[Dire hit +] 所以撳兩下會變100%爆(+3)
所以超夢夢用完兩下buff 之後變100%爆,輸出重高過+4 特攻buff 嘅人造細胞卵而且超夢夢有得好似狼人咁不斷刷協力bar 條,又唔驚miss
換位過幾次 覺得vh auto都係黑狗擺頭好過蜥蝪擺頭
黑狗有時咬月石 有時吠 但好少見咬超夢夢先
但係蜥蝪成日都打超夢夢先
嘩今晚搞咩
一打就連輸四場
超夢夢都未開大就先死一隻
殺唔到隻太陽岩大自爆再死一隻直接GG
一場連怪力都出鳩埋
點玩
見到啲黑狗高竇貓係咁打中間真係無言
超夢very hard都打唔贏
有冇攻略
黑魯加/幾何冰/酷豹/狼人/木守宮
有會易啲
物攻打右特攻打左咪撚做中間超人
Btw超夢夢
唔係 只不過可以一部刷一部做自己嘢無咁悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞