[美國感恩節]感謝美國節Black Friday (3) (請用不推文回覆)

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
夏蟲語冰打嘅懶人包
好撚柒多伸手黨, 盲毛
而家嘗試整合, 整合完唔撚睇仲要串柒柒嘅自己單機啦

簡介
美森,英森, 德森,日森 = 唔同國家嘅Amazon
美,德,日,英都已經開始做緊BLACK FRIDAY COUNTDOWN SALE
唔好再問開始咗未, 29號先係, 點解你想要嘅嘢冇折,係咪未開始
因為日日SALE 嘅貨都會唔同, 年年特價嘅貨都唔同

唔好再問點解上年WIGGLE UB 有折今年又咁貴

你要等到29號先買隨便你

而家美森做緊USD 49 免運費直送香港
除咗Amazon, Bestbuy , Walmart, Macy
好多大型外國品牌百貨都會做BF SALE,有無直送、用唔用到集運又係另一回事

無論咩網, 總之寫住NOT SHIPPING TO HK, 你就要集運
因為你肯俾運費諗住直送香港佢都唔撚送
至於用咩集運邊間好,自己Google, 流程大約都係做會員, 集運會俾當地地址你, 你填完資料送去當地地址,佢儲埋一堆就會送香港, 集運一般講緊1-3星期, 自己決定用邊間
唔好再問直唔直送, 係咪要集運, 你CHECKOUT 俾錢前填香港地址佢唔撚俾你咪要集運囉

電器篇
麻煩盡量去英國,澳洲(29號先開始)AMAZON
香港用緊220V 一般小型家電(直髮夾, 手機充電器,Kindle...etc)有配國際通用火牛(110V-240V) 就可以直接用轉插(2腳轉3腳)喺香港用
至於大型少少家電 例如 電視, 咖啡機, 自己睇電壓
唔想煩嘅直接去英森,澳森買, 香港一插就可以即用
DYSON 吸塵機國際電壓,加個轉插就得,風筒風扇唔係
一般外國買嘅電子產品香港係無保養
APPLE 產品會包國際保嘅只有唔插SIM 卡嘅產品 (例如 IPAD WIFI 版)

格價
歷史價插件 (Chrome Extension)推薦:CAMELCAMELCAMELkeepa.com,仲有香港嘅Price.COM
咪撚再問平唔平抵唔抵

Subscribe篇

以上圖為例, Subscribe 咗呢間賣家可以即時享有5% discount, 基本上你買完即刻取消返就得
由於賣家好想你定時定候都買佢啲貨, 所以你可以揀埋REPEAT DELIVERY
嚟拎多10% DISCOUNT, 同樣你買完俾完錢即刻取消返都得
基本上你按多兩個制就再平D, 何樂而不為?
但注意唔係件件貨個個賣家都有呢個功能, 麻煩大家注意吓
至於點取消,自己去返自己個ACCOUNT SETTING 搵,連呢樣都要教埋你你咪撚網購

暫時係咁多
文盲唔睇#1 & #2 / 無用不推文嘅,大家可以唔駛覆

會員 命運在我手 #82546
https://lihkg.com/profile/82546
入呢條link block柒佢就ok
LM
有冇手足買過慢煮棍
呢個post直程要置埋頂
暴徒黑佢老母
LM
最平果隻anova amazon 抵D
但其他款直上官網買
Q: Voltage for this product?

Answer this question
A: 110 V. There are plug adapters if your home is 220 V.

Fabio V. · 2 years ago
Leave a Comment
A: is the voltage adapter supplied with the speakers?

Mr D W Green · 4 months ago
A: in us 110/115 volts power adapters are available for other countries at amazon

John R. Hanson · 2 years ago
繼續屌bellroy
email 呢
就冇貨啦
想買under 800
得呢三款switch

同埋keycap係abs,又係減分嘅地方
變壓器唔平家
隨時搞到成條數貴過行
美森藍芽耳機係咪要集運?
不如你睇下垃圾郵件
我係junk email收
今朝申請轉頭就收到
一入

咁快爆post...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞