POLY真係有隨意門?

609 回覆
1435 Like 37 Dislike
靜啦
靜啦屌你
靜啦
一早走曬啦,喺道守空氣
應該冇人啦⋯⋯搵人清潔整理校園,可以重開,popo 可以收隊......
【必入】Reactivate場運動致勝formula,推到岑子杰入黎
https://lih.kg/1756604
我住附近既,每晚都有道白光喺poly上空出現,間唔中有一兩件人形物體升上天,之後道光就會消失。隔陣喺柯士甸道果邊道白光又出現,今次就有一兩件人形物體落番地面,真係好神奇。
其實走晒架喇 啲相係無人機拍 啲片係廠景
仲開始測試緊用Hologram遙距投射影像
個女仔就係其中一部投影機造出嚟既圖像
啲防暴又呃鐘又要喺度營造學生搗亂既狀況咁
都唔知班友企晒喺度做乜 走吧啦
人地擺空城計都會中計 都唔知佢地有無腦
見有人入黎就走先
走咗再入返去留守
廚房佬一早講左自己會守到最後
依家廚房佬都走左
係得班popo on99係到守空氣
其實靜唔靜冇分別
佢地洗樓一樣唔會搵到手足
雖然預咗區選後就會開返紅隧,但估唔到最後留低果30個全部都係鬼,琴晚仲搞咗紅磡尖東大合唱
poly之前一早研究左隨意門啦
收到風 有白警裡應外合放走部分人
POLY 根本無人
搵到個一人係露宿者 見有瓦遮頭又有野食咪唔走
早幾日都走哂啦戇鳩popo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞