究竟成日上HKdisgust 既人現實係點

23 回覆
12 Like 0 Dislike
今朝開post 笑鳩佢地即比人del post

呢個垃圾論壇仲可以自稱全港五大

現實生活呢班人係唔係多數都係無學識既藍領多?

姐係去馬會char 電個班垃圾, 篤完個mon 都feel 到成個mon 係油個d?
人流勁少
上2000fun啦
光復區議會後 全民議政應該立即推行!
https://lih.kg/1758015

大家幫手諗下
5毛供獻最大流量,唔會打擊5 毛
好多有樓有錢阿叔上

收成期
一樣垃圾黎 唔係同disgust 合體左咩?
冇上好多年
開住電腦除左FB同連登都唔知有咩網睇
hkdiscuss
uwants
2kfun
5p
以上全部中學雞回憶
sorry 搞錯
係U蝗先同disgust 合體
me2, 5p 無上過, 初初打機就上2000fun, 之後有時上下uwant

但板主文化太撚on9, 勁多人擦板主樓, 好快就唔睇

當年中學高登仲係次文化, 班入面有少數同學上高登, 佢地d 思想真係比較前衛, 同一般中學雞講同諗既野係唔同
搵av就new3lunch論壇
想問全港五大邊五大
屌, 數漏左miniforum
我係上完miniforum先識上高登
唔知不過5毛論壇d人應該唔會計埋連登
1217 的傀儡account 吧
discuss除左引版仲有咩可取
而家hk discount 好似冇晒po
fasabook
佢啲ac全申請
2000fun以前打機上
HKdisgust攞嚟睇鬼故
uwants 得閒上下

點知除咗連登同高登維持做冷氣軍師,其他都變咗做勇武基地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞