隨時你女朋友,最好既朋友都係中共間碟

135 回覆
689 Like 18 Dislike
好似大學生一定會自動入黨員
所以其實對香港最大影響唔係新移民 因為呢班人好多時候都唔會爬到上社會嘅中層 好多時候去咗做飲食業 管理員 佢哋嘅下一代受香港價值觀影響都變埋黃

但係喺香港留學之後讀博士碩士嗰啲 因為中共有任務俾好多親中國嘅機構 會請好多呢啲人
睇吓大公司啲M T program就知
呢班人大部份都唔贊同香港價值 但佢哋好快就排到中高層
投左你都唔撚知啦

11.24 民主歌聲獻香港 圍繞理大走一圈 【和理非行動post】

誠邀:曾出席『民主歌聲獻中華』演藝人、民主派議員、及候選人

等候時及面對白警時唱《Sing Hallelujah To The Lord》

香港區 6:00pm 灣仔紅隧入口集合,大量兩層巴士接過紅隧,或自行行過紅隧。

致 撞區候選人,
必在 11月 24日 7:30am 前,在facebook發表,證明已為7-11pm申請不反通知書,否則只有零票。

撞區表 https://hkfactcheck.io/crashes/1

下期預告:12.1 民主歌聲撐林夕 圍繞理大走一圈 【行動post】

11.24 民主歌聲獻香港 圍繞理大走一圈 【和理非行動post】
https://lih.kg/1747254

推行動post拉!連登有邊個唔去投票!
推啊推啊
研究生真係好多共產黨閪
班死豬才想滲透香港

又捉鬼
想多啲人投票?

要記住嚟場革命唔係淨係屬於後生仔
四五十歲既人多數淨係上fb 佢地好多時都想參與行動 但又唔知有咩日程

我地有咩可以做?

1)我地要多啲係fb唔同post下面瘋狂洗版區選文宣
2)仲有要係街不斷airdrop啲文宣俾人
3)隨身袋住啲文宣周街貼

頭兩項都係零成本
你唔係唔做呀嘛
見過.....
區選投票比泛民,只有689不同意
建制如果大勝,向國際社會釋放乜野訊息?
盟國仲都支持香港人自治?

區選都唔表態,點爭取五大訴求既雙普選??[/size=6][/b][/red][/b]
企圖抹黑民主派,呼籲手足投白票一律視為共諜
讀書噉會,記得cssa搞活動嘅時候,會遇到啲從來冇見過嘅人,都唔知咩身份,會同同學們傾嚇偈,話有咩困難,可以隨時搵佢哋。
當時有個巴打同我講呢幾個係特工,我都話妳唔好分化。

而家睇落,仲真就係特工。
係佢哋眼中唔會覺得自己係特工
只係覺得自己為咗國家做事 喺香港有一種身份認同感同埋連繫返中國人人
區選都唔表態,點爭取五大訴求既雙普選??
區選都唔表態,點爭取五大訴求既雙普選??
但的確好多公司 喺中國當如下請左好多呢d人
港資同外資都係咁
冇可疑
又冇咁多
好多屋企有少少家底送嚟讀書
不過8成藍
99%大中華膠
好彩我無女朋友
一直都係咁

其實全香港所有屋苑既看更保安都有支那間諜,暗地裏監視香港人
呢班人随時係你身邊,小心
有冇屌過先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞