[Lovelinus] LOVELYZ 討論區 [13] Kei Solo大發走花路 光復香港做得到

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
尹尚有無估到
佢明顯節目效果啦 好難唔知其實
짱!
留名睇mk尚叔
睇開個綜藝網收左皮
有冇中字link
你要睇啲咩
Queendom決賽未睇
你請起Queendom 我諗起張聖圭
話曬智愛都係solo歌手出道先 點解唔請
仲有智秀

原來出道到依家 主打歌主要由윤상團隊作曲+編曲
除左 鐘聲 + 那天的你
但尹尚本人就由Wow! 就無再參與創作
最近嘅 찾아가세요 + 那時候我們相愛過的我們
主要由Spacecowboy 編+作曲
而今次Sugar man3 果首歌都係由尹尚團隊嘅Davink 幫梨子重新編曲
WOW! 入面我覺得好好聽嘅The ( 夜煙+樹精 + 美珠)
原來係Sweetune作

唔知正規3輯首歌會係點呢

最後送上是日夜煙

20號
聖誕歌
孝定
自私睇
好多人mon嫁
【OSEN】Lovelyz冬季代表歌曲《鐘聲》連續三年被強制召喚 重返《音樂銀行》舞台
女子組LOVELYZ將出演於20日播出的KBS2電視台的《音樂銀行》聖誕節特輯,再次表演《鐘聲》的特別舞台。《鐘聲》是Lovelyz於2017年11月發售的迷你三輯的主打歌,其中符合聖誕節氣氛的隱隱鐘聲很適合冬季,受到了聽眾們的喜愛。雖然發行已經過了2年,但最近《鐘聲》在各大音源網站的流媒體使用量激增,在Naver TV Cast上的視頻點擊率也突破120萬次,每年冬天都是深受聽眾喜愛的具有代表性的季節性歌曲。得力於此,Lovelyz計劃在KBS2的聖誕節特輯年末結算舞台上,連續三年獻上《鐘聲》的特別舞台。
DLLM
乜9都冇又要食舊歌水
acapella講9咗5年都冇
連QD出隻single俾啲fans打下飛機又唔出
根本就玩L9啲人
鋪緊路個人發展啦
武林表示知你地要睇rp 安心去
唔得邊可以咁 武林差我哋太多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞