[震驚]中國外交部 教我地點樣贏呢場仗!

216 回覆
859 Like 16 Dislike
我地一直 求援美國,
其實英國先係我地老母!

外交部發言人耿爽 表示,隨着香港回歸中國,《中英聯合聲明》中所規定的與英方有關的權利義務都已經全部履行完畢,美方沒有任何法律依據、也沒有任何資格援引《中英聯合聲明》來對香港事務說三道四。中方敦促美方切實尊重中國主權,停止發表不負責任的言論,停止變相縱容暴力違法行為,停止插手香港事務,停止干涉中國內政。

咁即係!
英國就有權 插手香港事務!
英國就名正言順!

延伸閱讀:
https://lih.kg/1743693

係時候 打開 新國際戰線!

God save the Queen!
God save Hong Kong!
總知要尋求外援
屌 講咗成4個月叫英國介入...

姐係唔係我想放負 但美國真係積極+有威脅好多...
條線開咗好耐啦wor
人地英國日已落奶緊共重幫你反共咩

BNO平又無
人權法案 又無

冇乜起色
我試過要帶老人家睇醫生,處理銀行户口都會向老人院拿身份證。

上次好激氣, 星期五帶老人家看醫生,醫務所姑娘比較大懵,登記完忘記比番身份証,攪到我要下星期先拿番老人家身份證去老人院。

完!!
英國算撚數啦
usa usa
英國佬唔理有咩辦法
麻煩樓主同大家幫忙推呢個整合左既行動PO:

【行動post】《緊急》全民選舉文宣+鍵盤戰
https://lih.kg/1743618

原PO
選舉文宣!文宣!文宣呀!唔夠對家多呀!的牆無曬喇!
https://lih.kg/ezmgyS
美國兒子出手,英國媽媽就會拿菜刀出來補刀
雖然人老珠黃戰力不高,撿撿骨佔佔兒子便宜還是做的到

而且還有澳紐加三個兒子會助拳
英女王
佢地好似話搞掂脫歐先理香港,起碼下年先
推!!!!!!!!!!
阿媽係女人
英國奶到雪雪呀
收埋藍絲老豆老母。老人院班公公婆婆 身分證

仆街仔 做得好

全力美國得啦,英國隻牆頭草跟尾狗自然會兩頭討好。
個時搵咗日落帝國好多次啦最叻叻咪出下嘴炮術
英國要嘅係忠誠,香港人世界仔佢唔會要
越南》菲律賓〉馬來西亞》印尼〉》〉》〉》英國
阿根庭廢國 -> 立即打鳩佢老母臭閪(falkland)
唔夠中共打 -> 出口交部算
抗爭時不分和勇
投票時不分和勇

齊上齊落啊,
和理非星期日需要你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞