[尋找協助] 家長車被誤燒 - 2

584 回覆
256 Like 16 Dislike
搞好在出聲就科金
得paypal?
PayPal 捐唔到既
買過架先幾皮
比人燒就話自己係家長車
原來GOGETFUND係會抽走部分手續費:
"What are the fees associated with PayPal?
The average PayPal fee is a competitive 2.9% + $0.30 per transaction. For more info, please see the PayPal fees page. "

所以PAYPAL,
每收一次款, 就會退返部份比 GOGETFUND,
結果令到PAYPAL 覺得我的PAYPAL ACCOUNT 唔尋常...
可審核...

而加試下用"stripe" 去收款.
嘗試中,
帶比大家麻煩, 唔好意思!~
少少心意
推!大家每人捐100都夠
想捐當幫下手,但唔知點解用PAYPAL 就唔得,試左幾次都係咁,有冇人試過用PAYPAL 係得?
paypal 唔 login 用 credit card / login 後用 credit card 都過唔到,有無其實方法
剛剛試左....
可能要直接用CREDIT CARD 去比先得.

PAYPAY 見到太多存入, 同退手續費比 GOGETFUNDING, 所以唔比再用PAYPAL 入錢.
"其他"
已捐 $50
我用自己個paypal戶口俾(有用信用卡fund),過唔到。
已經見到,
一修復就馬上見到兩個捐款...

感謝大家支持
幫推,有金水做證就冇問題,唔好再懷疑樓主
啱。人哋俠義出手仲要佢哋蒙受損失,個心過意唔去。我哋最少可以做嘅係出一番心意。
得o左
好感動大家,

架車整返好,一定要繼續保護學生,接放學!
香港人有愛
老老實實,我架車喺黎明行動入面比手足搞到total loss , 我都未出嚟眾籌同屌過一句。
push
你個名好正🤣🤣
多謝你支持!

大多人幫助,
無法逐個講多謝🙏🏻
大家的心意我收到了🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞