藍絲: "去投票,就中了美國的計"

261 回覆
2657 Like 8 Dislike
美國佬想用投票分化我地香港人
要文宣
仲諗住去投而家唔益美國佬啦
Push
靜啦
得柒婆先會中計
推到有文宣做
苹果可以照買丶但票就不可以投😊😊
不可便宜那些美国佬
佢地最興講民主國家都有窮嘅例子
但唔知最有錢一律係民主

原來係咁
些牙出去先
各位封印師,關於送林奠去大灣區的partition,尋日激增27000幾人,我地要再接再厲教多D人成為封印師!目標不變490萬個聯署。但係希望各位手足諗下開拓國際戰線的方法。

簽完再share就唔使比錢㗎啦。[red]最新消息:今朝25萬6千了!目標:49,000,000!

前日:

尋日:

今日:

Link:
https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs
黎明行動
終於知點解咁多手足被自殺
https://lih.kg/1742923
啱啦
駁唔到
高汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞