多次曝光理大逃生路線、積極分化、報假哨嘅TG channel仍然有21萬follower

673 回覆
1203 Like 26 Dislike
叫 抗爭前線戰況直擊
link: https://t.me/frontlinelive
尋日心虛仲改過名嚟,而家又轉返舊名

呢2日已經有唔少人喺連登同各大TG group、channnel呼籲大家unfollow&report
但係到而家都只係少咗1萬人左右
今朝仲反升過
麻煩大家花少少時間呼籲身邊人unfollow&report
唔好再俾佢害手足

威水史1 多次大爆埋土逃生路線/老點危險路線,令手足身陷險境:

事後毫不悔改,反諷指控人云亦云:
admin:

威水史2 扭曲事實分化暴大同街外手足
事實係點請搵返嗰幾日嘅暴大post,有大量在場人士證明

威水史3 多次報假哨
呢個無mark低真係搵唔返證據
但係哨手足/有cross check開嘅就會留意到佢出過好多次流料

兄弟爬山、不割蓆當大家係同路人先適用
出賣手足、篤灰嘅根本就唔係同路人
我即割

unfollow&report
自己做唔夠,要叫埋所有識嘅人做
我唔要再有手足喺行動中中伏
人講嘅說話嚟?
個channel一日未收皮我都會狙擊
幫你推,當初以為好野
以家仆街了
報假哨一定有唔止一次但我都搵唔返係幾時
自從9月就冇再睇過呢個channel
好撚仆街

push
兵荒馬亂一兩次都算
但係佢地係keep住係咁出無改善過
完全輕視假哨嚴重性
佢啲料睇落幾多
但豬撚到咁真係不了
仲死不悔改
屌佢老味
我用嗰個group黎判斷狗既位置,所以暫時唔會quit,除非佢零利用價值
冚家剷黎
成日話連登係鬼登, 但TG講咩就信, 有鬼都唔除
Report條撚樣啊 點解仲有咁多人subscribe?
p
reported
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞