請立即停止黎明行動!

174 回覆
58 Like 363 Dislike
又可以係大家都慣晒而唔再屌手足,反而幫手攪
不了sir
條五毛一早blk柒左
黎明行動對個市一d影響都冇
係搞鳩藍領多過白領

再搞就變民鬥,越來越多人反我地
咁你想d打工仔餓死父母、老婆、仔女?係你就出聲,畀大家睇下你地幾撚冇人性
快d停呀
OnL9
阿sir收口啦
可以同公司要求做埋夜更保安撈多份囉,
咁咪唔駛擔心日日塞住返唔到工。

係咪好介紹先?
民意撚出場
大家睇路啦
警犬一名。
起底
連登仔唔搞到好似理大咁都唔會識後悔
繼續搞鳩平民,每日都建立新敵人
政府睇你地狗咬狗開心都黎唔切
岩,忠言逆耳。
其實假日抗爭已經好夠,星期一至五準時返工返學先係出路。
黎明行動成效有幾大? 定反效果仲大?

點解要停戰幾日?
-連登係同溫層,中立港豬仲有好多,一路做文宣就係要拉攏佢地
-堵路火魔俾晒理由政府停區選,對家真係多謝晒你地
-紅隧唔會走左,poly回復正常我地先有機會再去塞
-日日chur盡,大量手足受傷被捕; 勇武唔需要休息,和理非前線都要
-俾機會和理非24號做野,用區選突破僵局

區選贏有咩用?
-更多籌碼同政府打,用確實民意收林奠一哥皮
-增加對家成本,將對家資金鏈同資源過落我地度
-打擊建制派內既強硬路線,事實係建制既溫和路線係達成五大訴求既關鍵
-體制內外雙線抗爭,增加我方話語權,KO所有大小白象利益輸送
-即管試下左膠泛民贏一次,如果證明失敗就可以認清勇武先係出路

大家冷靜諗諗,呢幾日要做d咩先真正救到手足
唔係話要停晒行動,和你活動要繼續

要建制派付出代價,而唔係再送子彈俾人!
我覺得應該係得閒就搞下, 等D人早返工就唔塞, 晏少少返就又塞過
姣婆守唔到寡,又偷偷睇返。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞