屌 原來香港人多年來做on9仔 捐俾無恥界醫生全球排第二

469 回覆
984 Like 46 Dislike
五億捐落黃店好過啦
又唔好
唔值得為佢哋被拉

令佢哋乞米就夠
一出黎做嘢就開始捐錢俾佢,原來做左咁耐傻仔
Details?
除左幫香港人既機構 其他唔會再比
捐果d係咪真係太有錢
不如搵埋瑞士connect 埋佢地cut 9佢啦。
Send 去瑞士,唔好俾騙徒有機可乘
無恥界醫生!
各位手足,關於送林奠去大灣區的partition,尋日激增20000幾人(差不多簽署人數的10%)!,證明大家都好希望將佢舉家永遠封印晌大灣區!

嘅然係咁就唔好停了,跟據早前民意調查有7成人唔妥佢嘅,咁我地嘅目標係咪應該set晌490萬個簽名呢?

小弟英文唔好,如果可以的話,亦希望各手足可以幫手將佢推上國際!

唔使俾錢架,簽完再share就唔使比錢㗎啦。最新消息:今朝22萬9千了!目標:490萬

https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs

請大家改捐今次運動有幫手嘅機構
已有大量前線告暴動,好多會有經濟困難
無國界畜牲
港豬養全球是常識吧
不過瑞士係詐騙總部
香港不嬲多水魚

香港人真係一隻雞黎
Sir, 叫雞要用錢咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞