[11.20]各位勇武手足入一入嚟

339 回覆
238 Like 19 Dislike

首先,學生們如果是無辜的,就不要自首,因為只有罪犯才會自首!

現時尖東商業區街頭企咗好多黑警甴,等班外面班黑警甴散咗先走啦,佢地冇可能永遠企在那裡阻住尖東商廈/酒店/商場嘅人返工和開舖,學生們暫時留在理大校內最安全。不要冒險出逃!

學生可先在 圖書館、課室、飯堂等 溫書和休息,如果黑警甴真係夠膽漠視國際譴責攻入校園,上到法庭都大把抗辯理由話係無辜,告你地唔入的,總好過現在就貿貿然衝出去被狗拉。身處理大的校外人員萬一被捕時可辯解話昨天入去理大搵朋友但無辜被困。

首先,學生們如果是無辜的,就不要自首,因為只有罪犯才會自首!

現時尖東商業區街頭企咗好多黑警甴,等班外面班黑警甴散咗先走啦,佢地冇可能永遠企在那裡阻住尖東商廈/酒店/商場嘅人返工和開舖,學生們暫時留在理大校內最安全。不要冒險出逃!

學生可先在 圖書館、課室、飯堂等 溫書和休息,如果黑警甴真係夠膽漠視國際譴責攻入校園,上到法庭都大把抗辯理由話係無辜,告你地唔入的,總好過現在就貿貿然衝出去被狗拉。身處理大的校外人員萬一被捕時可辯解話昨天入去理大搵朋友但無辜被困。
個人感覺
宜家癱瘓交通其實唔覺有咩用
政府照運作強權繼續強權
淨返啲無乜腦既人係咁屌做咩塞路
仲有港共已經叫做成功拉起藍絲搞對抗
不如諗下進化為游擊塞路
舉文宣牌塞佢一個定時或者淨係塞一半又好
留一條路俾車照行
要令撐港共既平民收皮先
唔好俾藉口佢用藍民黎擋
Push
無錯
都自爆行蹤有咩分別
小心比狗咬呀
Push
成個po都係mon po狗
Push
Pish off
曱近平
警隊轉左新一哥 做法會更加強硬
大家聽日嘅所有活動真係要小心
風險一定會比之前更高 佢啱啱上場好想做多啲嘢俾人睇
好有機會平時高風險嘅地方已經有好多狗會埋伏
懇求各位小心啲行事
之前有人提議
將兩條行車線嗰啲整到得返一條
令所有車要慢慢塞
自己開一個po仲好啦你
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞