到底Ming仔入一蚊尾數有咩問題

131 回覆
22 Like 641 Dislike
ok聯絡我
我識樓主老母
Ming仔當然就on9啦
但有d老一輩入d 分期既 個個月都入既數比人呢 係會加零頭
Eg, 一年每個月要入2600 比人,第一個月就2601,第二個月就2602 咁樣入法 方便睇有冇差邊期
做帛金先會俾零頭
捐錢對黎做乜撚?
拉 垃圾post
事實係唔應該咁harsh去對每一個人,有人心底裡係嚮香港紮根,亦都有人關注事件,又或者有一班中間派、反對派。
咁多位有慧根既香港鬥士,切忌,比憤怒沖昏頭腦,我地想要既難道不是自由嗎,好多時事情發生左,我地都不割,但唔代表全部都做得正確,ming仔選擇視而不見咁耐,選擇(之前)就簽左tvb,係失望既

咁但係

唔代表我地可以一直咁屌人,比壓力人,雖然有啲難聽,但咁做法,唔係將一啲有可能歸入我地呢邊既人趕走咩,做錯左,咪改正囉,一直唔改就話啫,改緊,不完美,又真係不可接受咩,包括一直關注緊戈位,其實本身有機會拉埋我地呢邊的。
可能大家會好豪氣咁話,我地唔需要佢(地)囉,但請三思,多一個,真係好多,唔好咁harsh先,唔好變成大家都討厭既,當年既紅衛兵。

自由係要有分辨是非黑白既能力,要有一定包容性,大家都有選擇既權利,對於暴政就話唔包容啫,我諗大家明白既。
DLLM 佢捐二佰萬零一,我就信缺一不可。
投長紅
Hi ming狗
係 法國有個死老野

係拍賣會都出價4000萬+1蚊英鎊
Follow返了 誤會左sor
你都onlun9
人無恥便無敵!點解賤人要入l 蚊唔入2蚊5蚊?
不要扮無知!俾天收啦!
一直都冇follow , 點follow 番?
發窮惡
我捐左十皮洗唔洗同你講
糞post
屌 你睇cc台法師推爆幾多個post就知連登仔有幾迷信
樓主你on9?
咁講都得
咁不如講果5個0係五大訴球
果個1係缺1不可
屌 成個post都講緊啦
黑警殺咁多手足
就算牙銘係俾帛金又有咩問題
諗咗好耐唔係好明點解多1蚊可以方便對數
ching 介唔介意解釋多少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞