小江究竟係邊個???

572 回覆
473 Like 7 Dislike
終於有Ching講呢句
我覺得呢壇marketing絕對同政治有關
Ching 點睇
巴,要知道 江與刁曱是兩敵對派
一定唔係鞋抽江,未有記者會之前旺角已經好多呢D"小江"噴字
今日又多咗好多
講出實畀人屌
但討論吓冇壞
最簡單咁睇就係話畀金主聽做咗嘢
我信有人收錢同有人畀錢做嘢
行過前去就知啲物資係無限供應
由期運動初期
冇人推波助瀾唔會發展到今日咁
但我相信運動已成型,資金都縮咗好多
我要利申先
收錢同畀錢唔係壞事,成人世界加上政治
就係咁黑暗
個金主我知邊個
咪就係全部香港人囉
好黑暗咩 點解我唔覺
小心用字 同一件事有好多種表達方式 講錯野比對家利用左你就變左豬隊友
所以咪話實畀人𨳒囉

係咪豬隊友就唔到你評論

呢位P牌嘅朋友
到底小江係乜水
謝謝巴詳細回

冇人屌亦唔會屌 ( 攬攬 ) ,大家同色同路就一定不分化不割
大家都可以和平分享下不同理解係應該 ,相信下面位P牌巴亦出於善意提醒手足勿俾有心人歪曲放大有機會做任何不利我地既文宣

你既上面之前回覆個人理解係大範圍內合理

而呢句:「收錢同畀錢唔係壞事」,下一句可以咁理解為

對家用緊雄厚財力( 包括儲備,從香港人嘅稅收得益( 妖),法定武器etc etc )咁香港人係咁艱巨嘅抗爭路上點可以只係吸風飲露拎兩張A4文宣去抗爭對抗,實際嘅物資係絕對必需,黑唔黑暗呢個說法唔存在,因為呢個只係一個大game, 自然有能力的人都會課金下,全香港同路人一齊以不同形式支持。

同路人,同路行
江澤民條撚?
善意巴
你真係好有心

聽說 非常了解政局同紅既就有好多人都覺得嗰兩個字可以代表佢
係政局上
暫時唯一一個最大機會
Let’s Hongkongers may see more coming information & fact checks in the near future then we can judge
巴,香港時間咁夜你唔瞓覺都回覆 你都好有心
真係好多,以為係奸夫個名
我都想知

另外竟然仲未有人將個user name改做小江(狗官)
日日都見到 日日都諗同樣問題真係以為得自己唔知
屌原來個個都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞