正式宣布黎明行動唔撚使再搞

126 回覆
91 Like 219 Dislike
樓主分手就收皮呀
唔好指責喇
聽朝大家再黎明行動啦
連續3日
機場停係因為入唔到去
黎明行動你係咪會入唔到去阿? 完全比較唔到 都痴痴地線
手足打到零晨先返黎 比人休息下係咪會死
定係你無得被塞遲返工覺我嬲阿屌你老母
今朝捉到好多啊sir
分化撚 明明全港人琴日打足成晚仗
有冇去理大守城啊
依家邊日出黎抗爭唔係搵百幾二百人? 真係機場拉既一定小過100
下 黎明行動搞左六次啦喎
各位手足,尋晚去Poly營救手足都閑閑哋都幾十萬人啦!做乜簽個partition好似拉牛上樹咁,搞咗幾個禮拜都冇20萬人,嗱嗱臨入嚟簽啦!送林奠去大灣區啊!唔使俾錢架咁share就唔使比錢㗎啦。最新消息:今朝過20萬了!

https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs

24小時抗爭基本啦
訓教就係垃圾散水撚
雖然已經就嚟12月 但係我地黎多次裝修黨鐵好冇
https://lih.kg/1736958
咪撚再放負啦屌你老母 有咩幫助
九龍東因為冇紅隧,而又加開幾條過海巴士線經東隧,已經由觀塘道頂返去黃大仙啦!自然塞,試吓諗諗點搞西隧啦!
多得班poly mk
5毛樓主 出一個post收幾錢
呢兩日出去開花幫poly大家已經好攰
你係屋企無出去唔代表其他人無
你有精神同方法可以塞鐵嘅就自己塞住先 唔好咩都要人地做你先肯做
同埋希望唔好放負 大家好都辛苦
樓主冷氣軍師到一個點,大把人琴晚4-5點先瞓,點樣6點起身搞呀
講得出唔去機場100%冷氣
琴晚去撚到4點啊
今日俾我休息下啦,聽日同你再塞過
連登仔係你做左a事會屌你唔做埋b
ab做齊就屌你唔做撚埋c
機場喎
行粒幾兩粒鐘出東涌喎
洗人唔洗本,無出過去唔會知點累
真,今日火車暢順過6月前
molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞