星火戶口將停止運作

238 回覆
202 Like 18 Dislike
趁依家士氣高同人多,向前衝!
https://lih.kg/1735215

不能再拖,要趁依家最多人,向前衝呀!!!

去poly!救學生!!!!

擲乜!做乜!用車撞都唔割!!!
轉用加密幣得唔得?
大家冷靜啲
DLLM HSBC
大家冷靜啲先,hsbc好耐之前外國衰過洗黑錢
所以之後真係好嚴,有hsbc/恆生公司戶口都知
入錢落銀行成鳩日要出示買賣單據,證明錢來源
開票寫cash/人名想拎返啲錢出嚟,用多幾錢又懷疑你又cut撚埋你
相對渣打冇咁煩,但櫃枱好撚耐
30日前通知左....
係唔係太多人過數太多transaction
以後睇過有ig shop因為咁俾銀行出信cut戶口
好似係話驚洗黑錢
HSBC

奶共閪
話一個月前出咗通知本星期稍後停止運作
Bye hsbc
可以肯定係全世界都mon緊連登,最近先問過星火account啱唔啱!好L嬲宜家!
Hsbc
我只係信擺明玩鳩星火,HSBC will pay it
匯豐篶咗華為喺伊朗做生意單嘢俾美國,所以美國先可以叫加拿大拉咗佢個太子女
hsbc
根本連登成堆小學雞唔清楚銀行運作就以為 銀行ban捐款帳=支持政府,咁樣諗顯得你地好無知

我再講多次,不論你係黃藍絲都好,總之你個 資金來源 同 account turnover 同當初開戶申報有出入,銀行係有責任調查, 無proof解釋唔到 自然就close account
冷靜啲呀各位手足
其實真係跟足規矩做野 唔關奶唔奶共事
肯比你玩到而家算係咁
係針對既一做8月9月csem左你啦
而家好多手足仲係出面架
無謂開多個副本 緊守主線呀!!

光復香港 時代革命!!
可能係林鄭出法律文件要求HSBC凍結戶口,因為佢只要話出文件話懷疑呢個戶口係洗黑錢,就可以命令凍結呢個戶口。
其實一日追1400人
邊個可能夠$夠律師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞