小心網上行呃錢賤招

6 回覆
0 Like 0 Dislike
話說上個月網上行打黎,話過兩日有升級服務,可以免費享用http://media.now.com.hk/同www.moov.hk一個月,有得睇片聽歌。不過當時我就同佢講唔需要啦,點知佢話唔需要既,要等個服務生效之後,自己上返去登入再取消返,否則一個月之後會正式收費。
當時我一聽已經覺得ON99,不過算,總之一個月內取消就得啦。點知岩先我上去取消個服務,取消完後,個網竟然顯示提早終止服務,要收我420蚊。於是我即刻打去個客服度問,個客服同我講話之前果位職員打俾我時,已經係電話過程裡面同我簽左一年合約,所以我提前終止係要收解約費。我就同佢講當時完全無講過有簽一年合約,提都無提過,佢就話咁我搵返果位職員了解下先,之後再打返俾我。咁樣呃錢都有,正仆街。
聽日再打去嘈下,無用就打去消委會投訴
中左招
又係收左420$
屌佢老母
果時打去客服嘈完,佢之後覆返話可以唔使收,完全係博你唔為意或怕麻煩
係囉睇少陣都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞