成場運動根本無可能成功

42 回覆
7 Like 81 Dislike
因為中間派好多都唔buy警暴呢樣野
你話警察強攻咩咩咩,唔係示威者阻路破壞,點會有差佬走黎搞你
又對相反意見既人私鳥, 又阻人生活
眼見好多中學雞,好似童黨喺街到圍威喂就知啦
收皮啦屌你老母
卧底-1
你收皮啦 失敗撚
起底
根本就係成班on9以為可以贏 又唔認自己被洗腦
又引屌。
哦 係咩?屌你老母

ok收到
收皮啦

* 本名單已加入會員註冊日期以供參考

點解我咁理性都要比人圍攻
如果你地有真實證明差人真有做過d好衰既野
我諗我都會好嬲
做咩姐你
又幾好笑
Ok 不推文
叫 解放軍死全家 習近平死全家 高舉美國旗

平時 叫黑警死全家 就大聲 ,解放軍就怕 on9
黑警殺人你唔怕,解放軍殺人你就怕

唔好唔記得佢地裝狗皮殺手足

冇錯日本皇軍夠殺好多人
咁你會唔會對住皇軍叫死全家
梗係唔會咁唔BE WATER LA

對住黑警你又叫 一樣有槍合法殺人

黑警係我哋請嘅
佢係香港公務員啦
老解唔係公務員啦
唔聽你支笛㗎

黑警幾時聽過你支笛,好好笑,一樣係習近平既狗

放火燒鋪燒到上樓上就唔激進
屌幾句解放軍就驚隨時射底你咁

我地要既係解放軍叛變!

黑警都未變,解放軍變條毛,仲有唔好唔記得佢地裝狗皮殺手足

等睇解放軍自發鎮壓暴徒

一定會啦,如果唔係都唔洗出黎,真係執磚咩

低質手段 震懾唔到敵人反而會乸屎上身

唔係震懾,係要解放軍同習近平都係過街老鼠,黑警嘅一樣咁臭
成班on9仔內哄傾掂數先啦Condom
講完又唔講解決方案然後自high自己好有道理
你收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞