有錢人船p,窮撚勿入。

87 回覆
14 Like 60 Dislike
是咁的,呢個星期五,我唔去浦了。夜晚出海。
我地book 了3 隻船。第一隻 Adela , 租的。

坐50人的,長80幾呎。

另一隻, 私伙的 Princess V62 坐20人 西班牙式遊艇

我中意呢隻多d,入少少,寫意d。

重有一隻普通 中式船。

搞手會買好多酒。

星期五 , 7點尖沙咀碼頭集合

男仔:$1000 位
女仔:Model , 靚女免費。
普通女仔:唔俾去。

來吧靚女,識d俾得起$1000去船河的人吧。

p.s. 呢d船河無得賺,搞手只求打個和,大家開開心心玩返晚。
Can I john?
Can I john?

Sure la 留telegram呀
Pmed

收唔到喎.....或者你介唔介意留低telegram我add你?
Can I john?

Tg: dllmonlun798
出咗唔夠一日又回帶
我出10000,比我john ok?
Can I john?

Tg: dllmonlun798

搵唔到....有無打錯字呀絲打?
Pmed

收唔到喎.....或者你介唔介意留低telegram我add你?

用開tinder

Tinder搵唔到人架啵......一係你email我?
出咗唔夠一日又回帶

唔明你講緊咩?
比夠二千我都去
上次有去 玩得好撚high 搞手有心
最衰今次冇時間

當然可以啦 帶多幾個fd黎 我地好多靚女
上次有去 玩得好撚high 搞手有心
最衰今次冇時間

多謝咁俾面呀
下次再有叫埋你!
Btw 你好大隻

當然可以啦 帶多幾個fd黎 我地好多靚女

之前Halloween 玩過帶咗幾條女走,今次帶埋嚟
啲女勁得
利申 去過
想知再講
悶了 希望有新版睇
扯啦 尋日有人loop左啦
坐郵輪再叫我

我地一齊去 有無興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞