兩位下屬都係連登絲打,你問我答

256 回覆
40 Like 12 Dislike
其中一個係咪叫jj狗
正面相?
有冇公司贊助?例如「玩具」公司
*如果冇即練日文/興趣?

咁練日文唔考慮做日本Youtuber's video翻譯?一個月未夠都有超過10萬views(一條片)搞Youtube仲搵到食!

一個星期同一個出到幾多條片?
一年嘅views應該多過HK Youtubers?
*如果冇即什表練日文/興趣?

咁練日文唔考慮做日本Youtuber's video翻譯?一個月未夠都有超過10萬views(一條片)搞Youtube仲搵到食!

我自己都係打工

但我私人就有性玩具公司合作,點樣賺錢大家都完全冇諗過,都係為興趣而做

我自己都係打工

但我私人就有性玩具公司合作,點樣賺錢大家都完全冇諗過,都係為興趣而做

我自己都係打工

點解你個興趣咁淫
*如果冇即練日文/興趣?

一個星期同一個出到幾多條片?
一年嘅views應該多過HK Youtubers?

因為係我地私人做,冇資金,冇人力,所以係好慢
想問你係咩職位?老闆?
幾時正式開始服務 ?

我自己都係打工

點解你個興趣咁淫

我係第一個將淫穢變做學術
正職係咩?
做咗幾耐?
月入幾多?
用幾耐時間譯一條片?
有冇考慮搵多啲人?
有冇考慮打埋名? (或者XX字幕組?)

大約五個月,譯片係私人野黎唔關公司事

咁之前邊個譯?(其實我冇留意)
想問你係咩職位?老闆?
幾時正式開始服務 ?

係公司我係PM

公司既成人平台就黎出,但唔係我lead,只係Marketing部份有份比意見
其實仙人係做盛行
正職係咩?

一間Media公司既PM
做咗幾耐?
月入幾多?
用幾耐時間譯一條片?
有冇考慮搵多啲人?
有冇考慮打埋名? (或者XX字幕組?)

大約五個月,譯片係私人野黎唔關公司事

咁之前邊個譯?(其實我冇留意)

咪兩位絲打既其中一位
其實仙人係做盛行

以前做I.T Support,上年年尾轉職而家做Marketing
幾大?

一個22,一個23

問緊cup數

唔係iPad囉 幾大唔知

你覺得佢地個樣正D 對波正D 定對腳正D呢?
其實仙人係做盛行

以前做I.T Support,上年年尾轉職而家做Marketing

仙人月入 幾多k
幾大?

一個22,一個23

問緊cup數

平均囉
其實仙人係做盛行

仙人月入 幾多k

我上司都係連登仔 唔講得,夠食夠住
幾大?

一個22,一個23

問緊cup數

平均囉

Hea答不如唔好答
拜一拜仙人先
仙人有無老婆
幾大?

一個22,一個23

問緊cup數

平均囉

Hea答不如唔好答

我唔會刻意望 又唔會打量佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞