[有SEED, 齊加速] 鋼之鍊金術師系列 206.4GB

236 回覆
50 Like 1 Dislike
鋼之鍊金術師鋼鍊系列 206.4GB
鋼之鍊金術師03=13.3GB=576P 粵語
鋼之鍊金術師FA=31.1GB=720P 粵語
鋼之鍊金術師系列(日) =原版BDRIP=162GB 1080P
全部劇場版都係1080黎
唔該大家DOWN完之後 繼續做SEED SHARE埋其他人 唔好做仆街仔呀
ps: 自動BLOCK迅雷 相關人士請自行上一頁

自己揀DOWN邊個版本啦
唔該大家開番上傳功能 開心SHARE

如果大家都仲見到有迅雷連入黎
請手動BAN左佢

block迅雷方法

utorrent
係utorrent folder開一個叫ipfilter.dat既檔案
用notepad/txt editor開左個檔
開utorrent禁peer
係個LIST到untick個解析IP
再揀晒純數字/帶有Xunlei既client
RIGHT CLICK>>>複製已選擇的主機
PASTE去ipfilter.dat
然後SAVE
再轉番去utorrent 係PEER LIST到
right click重新載入IPFilter

qBittorrent
已經預設有ban ip功能,係Peers widget right click 條友就BAN到了
或者用下面POST果個修改版 等佢自動ban
https://lihkg.com/thread/155449/page/1

seed:
鋼之鍊金術師系列(日) =原版BDRIP=162GB 1080P 係03版?
btw 皮已正
鋼之鍊金術師系列(日) =原版BDRIP=162GB 1080P 係03版?

03+09+電影
有廣東話
好慢
好慢

幾多M上網
我呢邊已經比人扯到上20MB/s upload
好慢

幾多M上網

點解我先得2百幾KB
好慢

幾多M上網

點解我先得2百幾KB

最近30分鐘

你個T軟件有冇開到加密模式
冇開的話 有開加密既client應該會自動reject左你既連線 eg: me

qBt

uTorrent
好慢

幾多M上網

點解我先得2百幾KB

最近30分鐘

冇開的話 有開加密既client應該會自動reject左你既連線 eg: me

qBt

uTorrent

load左陣快返
巴打咁有心既.我最鍾意就係鋼之鍊金術師
係咪以前高登個粒
係咪以前高登個粒

不過呢一年加番D 無損OP ED落去 所以重新SEED過
好慢

幾多M上網

點解我先得2百幾KB

最近30分鐘

qBt

uTorrent

load左陣快返
巴打咁有心既.我最鍾意就係鋼之鍊金術師

down緊
搵左好耐 多謝樓主
Btw有冇埋天元突破中字
有廣東話

搵左好耐 多謝樓主
Btw有冇埋天元突破中字

多謝巴打 但好慢wo 依個速度要down十年先down完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞