嚴選最撚好味嘅零食

694 回覆
153 Like 25 Dislike

無人中意呢隻

世界級 個人覺得好食過台灣豬肉紙10倍

而家邊度有得賣?好似好少見
呢隻真係好正

利伸薯片大師 食薯片多過食飯

依隻味未出個陣都係最鍾意食bbq味
出埋honey barbecue 之後屋企總有一包看門口

仲有樓上大哥花生 wasabi味食極唔厭

百佳長期賣斷貨,每次返貨唔夠一日內會清空哂,好難買,得白色包裝個隻,唔好食

食開bbq味
呢隻可以超越到? 可唔可以評下食落咩味

+

座山飯焦... 有無同好

好耐無食 應該有10年
好撚好食

百佳長期賣斷貨,每次返貨唔夠一日內會清空哂,好難買,得白色包裝個隻,唔好食

食開bbq味

兩隻都食過,
呢隻難以形容,係好濃郁既蜜糖bbq味
真係好食到會上癮
食完呢隻食白色裝既bbq味會覺得陣味硬係差d

M記蜜糖粉咁,不過係再濃味d同每塊都係充滿個隻味,唔似其他薯片一塊濃一塊淡

我仲以為十幾頁都冇人提空氣牌蜜糖BBQ
另外綠色嘅酸忌廉又係世界級

呢隻冇撚得輸啦下嘛

最撚中意食呢包

佢依個係系列 好似有3種

有一隻係蕃茄味 係格仔型

有一種係蔬菜咪 係一條條

仲有隻係芝士咪 係菱型

我好鍾意食芝士

on9打左字 sorry

三款我都鍾意
但我食得最多係什菜薯條 因為多啲同埋感覺上健康少少

依隻屌打熱浪

一食就停唔撚到

食到停唔到 但食得多有啲厭

好鍾意呢隻味 唔多鍾意綠色個隻

細個食過覺得好正 好少見有得買

健康+食唔停口之選
華x 堂有得賣,啲分店成日賣剩幾包,堅係受歡迎 利申最近都成日買

華x有 好正 但印象中幾貴下

卓悅有 好似$6.9
應該最平

世界級

一定係佢

有無芝士同好

食完念念不忘,香港好似無得賣

Citysuper 有

食開bbq味

兩隻都食過,
呢隻難以形容,係好濃郁既蜜糖bbq味
真係好食到會上癮
食完呢隻食白色裝既bbq味會覺得陣味硬係差d

M記蜜糖粉咁,不過係再濃味d同每塊都係充滿個隻味,唔似其他薯片一塊濃一塊淡

屌講到好想試
但唔想買咁大包食
要食好耐

呢隻冇撚得輸啦下嘛

呢隻會食死人架
一次唔食夠3包停唔到架

魚仔餅都無人講?

識食 我都好鍾意

而家好少地方有得賣

大把地方有喎

我次次都去 好多多 買 四個幾就有一盒

健康+食唔停口之選
華x 堂有得賣,啲分店成日賣剩幾包,堅係受歡迎 利申最近都成日買

其實呢隻有冇落糖,食親都覺得好甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞