關於頭先旺角手足內訌一事

144 回覆
594 Like 8 Dislike
完啦好嘛
係條仔要型仲要搞鳩人喎
條仔要訓練下個腦先喇下嘛
條女更加唔洗講喇
出嚟拖累就咪撚出嚟
翻屋企屌閪咪算
D後生乜撚都鍾意影,可唔可以學下唔好乜7都影,條仔就仲on9,屌番人,屌左自己條女先啦
打和啦 唔好再罵
鬼燒
死港女又想影相打卡
個男朋友又係on9
以為自己好撚型護住條女
同埋啲白痴妹一齊就知你冇料又冇腦
都五個月,仲可以現場影相。條仔又戇撚鳩,條女弱智就睇實啲啦。仲夠膽同人嘈
覺得威囉,呢d傻鳩鍾意留證據比人入佢罪,成日以為自己唔會比人拉到,死你唔好累手足啦臭雞臭撚,咁撚鍾意拍片影相返屋企拍含撚屌閪片啦,5個月仲on99
其實無人想知前線手足去緊邊,做緊啲嘜
想知嘅正係得mon post狗
自己影完post ig同自爆係無分別
唔想比狗沖黎咬嘅就好好隱藏自己身份同位置

想報料嘅
睇下身邊有無記者做緊嘢先
無記者,其實附近仲有一推街坊幫你影
真係唔差嗰一張半張
要影嘅,即刻落場換裝之後先再影啦
到時慢慢影都得

同埋有時手足都對鏡頭好敏感
但係手足出聲嗰陣都盡量唔好一黎就屌
語氣好翻少少,問佢做咩影相,介唔介意del相
一黎就屌就2邊嘈架啦
一致槍口對外呀
影乜9 捉到你就on9
j
呢個時候影黎打卡比人屌係正常 影完又唔會係狗屋救多個手足返黎
各位手足冷靜,自己人內訌比對家睇到只會乘虛而入,尤其喱個時勢我地更加唔可以自己人打自己人

有人係前線做野 麻煩都比返d尊重,係前線影相我諗無人會接受到,唔係大家都唔會追擊影相藍絲狗。同埋 萬一比狗咬到,你手上既相會對好多珍貴既手足帶黎危險,亦都對自己不利,所以做大事要乾手淨腳。

企得出黎,就唔好分巴定絲,我地係要靠團結先贏到場仗,若果咁樣互屌 屌走左d手足 我地會愈黎愈小人,小弟跪求大家禮貌地對待自己人
有冇腦
俾人拉左的話,手機有第一身片仲唔斷正?
打仗定打卡
定係臥底扮情侶手足
女朋友俾人話吓就嬲
情侶擺明想拍照留念啦
做錯野仲屌返人轉頭真係好撚嘔心
條撚屌一定係怕條女面前冇面子咪屌鳩手足囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞