85度C bakery 咩料俾人燒 ?

130 回覆
10 Like 10 Dislike

你可以話唔好燒 但係不割蓆好冇
奶共奶到仆街
屌 是撚但啦 又唔係自己人
手足死咗呀屌
裝修唔係賣港先裝咩?
又嚟捉鬼
你仲停留喺上個月 ? 口話升級但咩都唔做 ?
On9 2020都就快到,Over over
警察由6月over到而家死咗狗未?死咗藍屍未?
未呀嘛,咁有咩好嘈
死咗我再幫手燒帛金夠未?
反而我奇怪點解冇搞遵理
六月係深藍黎,仲要係唔知乜春主席
下,唔係不嬲賣港先裝修?定你走得太前
即使又一城,都係因為賣港放狗先大裝修
無捉,佢係正鏡頭面前做,然後手足們請(推)佢離開現場
而家連登真係好撚恐怖 一批評勇武就被標籤分化
https://lih.kg/1664617
- 分享自 LIHKG 討論區又係你
我都好concern 火魔法 好怕會出事一出事基本大獲過火人廢老個單好多倍
但前線用過咁多次 佢地都咁堅持有一定理由 希望你唔好咁執著
同埋請你要接納 而家已經內戰階段 已經唔可以有太多道德包伏 因為一個普通人都算只係扣留48小時再出黎 中間都唔知會發生咩事 我昨晚上cu個陣 都一路諗緊如果出到實彈攻入黎 點算...
訓左幾耐,85度C奶共一早奶到出哂名
唔割喎
奶共已經係死罪
依家似係班狗既策略 你唔搞重點目標就放軟手腳 等你無嘢搞自己製造目標。再加埋啲打手上連登一邊鼓吹人無底線做一邊引人割席搞分化。
奶共奶到比台灣人屌
好似係
但係又好似比大陸抵制喎
望唔透
裝修太多,水貨店又打,不節制了……
唔建議再燒藍店
落到前綫都係咁講
真係咁難解釋嘅就淡化件事啦,出邊有大把post係關乎手足嘅生命安危,出去推嗰啲post就算啦
做乜咩都裝修.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞