[日/台版] 天華百劍斬 -26- We need guns. Lots of guns.

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
AGA = Alice Gear Aegis?
依家先入坑會唔會好似FGO 咁miss 左d event 角色以後拎唔返

合作限定普池抽唔返
強襲魔女,FAG,戰女合作要睇佢會唔會重開
唔係對呢幾套有愛既可以唔駛理
活動主要係送衫,飾品果類外觀野,仲有活動裝
不過除左玩紫色武器之外既,都係用返角色專用裝
所以活動裝有無都無咩所謂

而家2周年活動送一次必中4星角色同埋復刻活動衫
入坑好時機
去Shop換
又或者打調查紅色黃色格會跌
睇黎黎緊個post可以二合一
天華百劍斬 -26- Alice Gear Aegis -1-
我都DL左AGA
諗住リセマラ 隻吾妻楓返黎
每日流程
係2300前打夠5場協力+素材(素材關每日reset)拎石
有時間就打活動, 黎緊最快完係果3關難度關, 仲有3日, 但唔打都得, 無乜獎而且難打
可以打左6日果個一條綾香先, 得一關
之後果D活動大把時間, 每日十幾關, 打打下就完

咁其他時間可以推主線/調查任務
不過調查任務好似要推主線去到咁上下先有
調查任務係為左畀人更加易拎石同裝備
入面既黃/紅關於會易D掉彩貝, 彩貝會開到唔同人既專屬裝備
另外係右上角會有個%計, 每打一個關卡佢就會加, 100%就可以換彩貝
但係換邊類就唔記得了

抽劵上限係50張(可以50.x張)
宜家你無乜角色, 可以抽成子板製作所同叢雲工業儲下先
二週年角色唔知勁唔勁, 好耐無理到強度呢樣野

呢隻game除左活動角同服飾, 基本上無乜好課, 你玩耐左可能同天華一樣咁養生

當初首抽都係玩黑肉狙
美少女手遊綜合討論區 -1-
AGA d Gear點拎
用啦, 果D我宜家成萬個都唔知幾時先用得晒

呢兩姐妹好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞