到底林鄭條傻西明唔明

17 回覆
44 Like 0 Dislike
你個政府一日唔跪低
承認警隊制度有問題
香港係唔會有轉機

狗隻執法時可以無編號?
班狗自己解釋完都忍唔住笑啦下話

希望香港盡快攬炒
經濟有咁差得咁差
樓市有幾插水
恆指free fall

反正由此至終
得利益者都唔係我地班普羅大眾市民
一世都係幫食物鍊上層既人搵錢
明就唔會繼續坐緊呢個位啦
當初就話 如果香港人主流意見令到我再無辦法擔任行政長官,我係會辭職。
如果香港人主流意見令到我再無辦法擔任行政長官,我係會辭職。
算吧啦
呢條面皮厚過陳百祥既人 遺臭億年
中共就係咁狂妄

Click入去 https://t.me/TwitterHelpBot
然後輸入 /task 取得任務

今日Task分類
/task1: 中環罷工
/task2: 其他中國同香港議題
/task3: 中大

1. Rtweet + Like
2. 最好留埋comment

eg https://twitter.com/joshuawongcf/status/1194244581883138049

前線以血肉之驅抵擋魔警屠殺
我地鍵戰亦加不能怠慢
推到林鄭睇到
佢明就唔會仲係到諗埋啲屎橋講廢話啦
佢明,但唔lun跪
淋奠已被黑警夾住
控制唔到
佢明,所以佢決定殺撚晒你地班人,咁就冇晒煩惱

你地搞咁耐都燒唔到埋佢身,你地做咩佢真係wfc啦,交俾佢地養個班狗去咬你地咪夠
林鄭只係傀儡.. 佢埋沒良心打份工je...-__-
所以佢明唔明都冇用..(我覺得林鄭佢係明)

中共中央係幕後黑手, 中共而家就係要香港自己攬炒.. 中央最關注係穩固共慘黨既"皇位".. 錢佢哋有大把.. 香港人嘅生死佢哋點會理...
要殺兩代人
你仲信林鄭仲有大權? 而家新聞會都唔開多個,根本係下台節奏,而家只係唱緊黑面,等緊個白面上台。 到時絕對不要因白臉的小恩小惠而感欣戴德。
其實佢所有決定都要中央批准
佢根本完全冇權力
關林鄭咩事?
呢個啱聽
睇到呢個post真心覺得可笑
點解仲以為香港係林鄭話事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞