新技能解鎖?K Kwong 叫大家唔好咁做啊

576 回覆
1154 Like 17 Dislike
【為政者,宜三思,勿將香港成為化武戰場】

本人乃中大化學系畢業、港大化學博士,多年前曾從事 organic chemistry 及 inorganic chemistry 硏究。

昨晚收到各方消息,整合資料。現通知各方人仕,【大學生是可以從很普通的大學化學/生物/物理系資源,創造無色無味劇毒的化學毒物/生化毒物/幅射廢料,要NBC*級的gas mask才可應付。相信香港沒有3萬個,亦不足長期應用!】

問題是:在何處放?是否巳經放?無人知!【一位死士已可以殺害千百人,包括警方、高官、其家人,以及其他無辜人仕。】因為施放NBC 武器的地點可能是警方、高官、及其家人日常出沒的地方!

【本人極反對NBC級武器的無差别攻擊,但本人能力有限】

大家【死士、高官、警方高層】三思。給多一點空間大家。政治問題,政治解決。要建築香港很難,要破壞香港很易!

【利申:本人無外國居留權,真心支持習主席及共產黨於中國執政,支持一國兩制港人治港,愛國愛港,樂於見祖國香港欣欣向榮,絕不輕生。】

*NBC的例子:病毒,化學物,幅射物

https://www.facebook.com/11383432157/posts/10157585475447158?sfns=mo

中大Chem/ BioChem手足
千祈唔好咁做啊好驚狗屋會死狗啊
11.14 曙光行動 繼續三罷
http://lih.kg/evpMOT
千奇唔好
借po一個位
大家好,示威其實都4個月
我地每次行動都會影響到民生,
琴日我係沙田去暴大,
沿途好多街彷屌road block,又話過分乜乜77
但冇人提過黑警好似殺人咁攻中大
因為呢件事唔關佢事
每次咁辛苦做咁多野,到頭嚟都係要比人屌
既然係咁,
大家係咪時候諗下要直搗皇龍

唔關政見問題,係有的確為所不少既人只關注生計
同有冇屋企番,甚至會主動清road block
即使唔係撐警
既然守中大又要送頭,守旺角又要通頂
但係都迫唔到政府做啲乜

4個月喇
點解宜家仲唔升級去搞啲官

至少仲會多人支持

策略:小隊突擊,人在明我在暗,咩工具自己揀

要救中大就要有大啲話語權,宜家有話語權既係官
唔好推
其實用化武係tk易過打到d狗
d狗有防毒面具傷極有限
除非液體
唔好呀
K Kwong 呢家仲多唔多人報
化學jj
所以千祈唔好唔小心經過狗屋啊等陣飄咗入去啲狗點算
香港第一名師
退伍軍人-冷氣系統?
成日話tk,啲狗屋周圍邊有人住
聽講好多核廢料
那夜凌晨係真
我仲諗住坐紅Van 入大埔
千其唔好
Smoke detector
佢話尋日喺現代教到喊
我唔係理科,畢左十幾年,當年睇現代好似得佢教chem?

佢算唔算好老師
佢遍野無內容,使撚化學博士,係人都講到啦,總之有人死就唔好嘛,得啦得啦,收皮啦
上佢哋宿舍放鉛
用普通家用漂白水+酸(定鹼?)=氯氣
放係d宿舍入風位
放心唔係高密度最多係頭暈
不過點都好1千粒山埃
個d放下屎蛋掉去某d紀律部隊宿舍就千祈千祈千祈千祈千祈唔好唔好唔好唔好做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞