【行動po】三罷+電話洗腦行動!香港人同我推上熱門!

90 回覆
46 Like 1 Dislike
呢兩日發生嘅事已經人神共憤
但係屌你老母,香港仲有大把人活係平行時空
所以!
聽日全世界一邊塞鐵塞巴士,一邊做多樣野

傾電話洗腦行動

利申小女子啱啱試過,係本身淺藍嘅老豆老母面前同friend講電話
不停數臭班狗做過嘅野,仲要大大聲咁屌
攻學校、交通警撞人、拉阿婆、槍口對人頭、呢頭話和平談判嗰頭就開槍,總之你諗到乜就係乜

平時一對一你會覺得好難頂,因為班廢老藍屍最中意係你未講完就反駁你
但宜家嘅你係同朋友講電話,所以佢會係不經不覺間被洗腦
而且你不停loop,就會係無意中將呢啲訊息植入佢地個爛左一半嘅腦到

一句到尾,聽日搵個friend同你傾電話,實行全民黑警大控訴

升級行動1:扮係藍絲訴說被黑警無差別攻擊嘅待遇

升級行動2:扮係中立,先講平時藍屍嘅立場,再逐個逐個反駁

最後老母成功藍轉淺黃,聽日應承罷工。完。

做唔做多步,睇你地,唔好只係識ig share post,既然要控訴,就要大大聲講出黎
越多人做越安全,聽日所有地方都要聽到屌柒黑警嘅說話!
推啊大家!!
推啊大家
推啊
推啊
入去retweet like reply
最新:Hawley 出第二條關於中大的tweet!
https://twitter.com/HawleyMO/status/1194269562608463879?s=20

第一條⬇️⬇️⬇️⬇️
(twitter 突發)美國參議員Hawley 為警察攻入中大校園出聲啦!
https://lih.kg/1712330
好有用
以藍制藍
推啊大家
推啊大家
推啊

推啊大家
三罷
推啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞