找卡數問題

32 回覆
1 Like 0 Dislike
其實payme依個app都幾bug

我可以係截數日同要找數個日之間不斷攞8300出黎loop

當無人借身份證比你咁計
可以有5個ac(hsbc唔洗身份證)
金,白金,vs,premier/advance
再加一張其他

total就可以有成42000蚊無限loop

好多人用多過一個account被ban

hsbc唔洗身份證登記
因為佢本身已經有你身份證資料

我自己本身都有4個ac ban唔ban睇運應該

當無人借身份證比你咁計
再加一張其他

好多人用多過一個account被ban

hsbc唔洗身份證登記
因為佢本身已經有你身份證資料

我自己本身都有4個ac ban唔ban睇運應該

咦咁可能我比佢ban左
入唔返

當無人借身份證比你咁計
再加一張其他

都係要還 係刷里數姐

你計好個還款時間就ok 理論上可以無限loop

巴打想問下
如果卡limit係$10000
爭緊卡數$9000
如果岀左月結單
我淨係可以用$1000定係歸零有$10000呢?

當無人借身份證比你咁計
再加一張其他

都係要還 係刷里數姐

你計好個還款時間就ok 理論上可以無限loop

巴打想問下
如果卡limit係$10000
爭緊卡數$9000
如果岀左月結單
我淨係可以用$1000定係歸零有$10000呢?

即係可以得到一筆現金
無錢找數點解要碌卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞