初戀女友原來一早俾人三穴開發曬

383 回覆
33 Like 23 Dislike
每次含同搞我都不期然有個畫面浮現腦海之中,點樣先可以走出陰霾?
點發現? 其實唔會忘記到 介意咪搵第2個囉
每次含同搞我都不期然有個畫面浮現腦海之中,點樣先可以走出陰霾?

佢被人開發, 但由你去調教到佢貼貼服服, 樣樣皆精. 再傳俾下手埋單~

咁你就可以走出陰霾, 重見天日
肝交

我一早知道佢俾人屌過
但響我地玩過好多花款之後嘅一日,我問你嘅第一次雖然唔係比左我,但我地一直以黎玩左咁多嘢 ,有無邊樣係你第一次?
佢諗左陣之後話無

佢被人開發, 但由你去調教到佢貼貼服服, 樣樣皆精. 再傳俾下手埋單~

但我地好恩愛,可能結婚
仲有兩個鼻洞留比你開發

佢話唔比
肝交

點做法?
仲有兩個鼻洞留比你開發

佢話唔比

但我地好恩愛,可能結婚

咁你做咩改個咁既名?
仲有兩個鼻洞留比你開發

佢話唔比

呢樣都唔比 佢真係你條女

你試過對你女友咁做?

但我地好恩愛,可能結婚

咁你做咩改個咁既名?

無衝突架

我一早知道佢俾人屌過
但響我地玩過好多花款之後嘅一日,我問你嘅第一次雖然唔係比左我,但我地一直以黎玩左咁多嘢 ,有無邊樣係你第一次?
佢諗左陣之後話無

你條女on9姐

試完好多嘢先知原來無樣第一次比自己

我一早知道佢俾人屌過
佢諗左陣之後話無

你條女on9姐

咁撚誠實娶得過

我一早知道佢俾人屌過
佢諗左陣之後話無

你條女on9姐

咁撚誠實娶得過

我都覺得佢份人係好老實
巴打,我有個提議
你叫佢帶假鳩屌你,相信係第一次玩
如果咁都唔係第一次,你可以飛咗佢
巴打,我有個提議
你叫佢帶假鳩屌你,相信係第一次玩
如果咁都唔係第一次,你可以飛咗佢

我問過,佢話未試過,不過要我自己買
仲有兩個鼻洞留比你開發

佢話唔比

呢樣都唔比 佢真係你條女

你試過對你女友咁做?

鼻 耳 眼 肚臍 尿道 玩過哂

非常重口味,我真心做唔出
試下rainbow kiss啦
試下rainbow kiss啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞