馬鞍山人講馬鞍山火魔法

192 回覆
58 Like 332 Dislike
因為大面積燒傷會死人,唔係燒死,係傷口感染死
拉返先
同俾人斬到見哂骨,俾車撞到斷腳既人講
blocked
割你老母呀
你咁講我拳腳重啲都打死人啦死都要拎住用火嚟嘈
P牌又出黎柒
無唔記得,爆眼,咬耳,撞斷腳,腸留出黎,被自殺,被逼到自殺,721,831,1031,警黑,林鄭政府,何妖,共產黨,一定唔會忘記
藍絲真係無割咩?佢地係扮睇唔到,唔知道,唔關佢事,佢地重來無同一陣線過,唔係點會做唔到藍色經濟圈。
定係我地都要扮睇唔到唔知道,我地提公義價值但又雙重標準,同講民主好好但我唔用民方法黎對其他人一樣,講出黎毫無說服力。
然後有人會話要藍一早藍,要黃一早黃左,禁只能希望民意已經足夠我地走落去,唔會有反彈嘅一日,唔會好似烏克蘭禁有一班親俄人仕走出黎搞內戰
屌你老母啦
對等武力?你唔同港共警曱藍絲講對等?
警曱佢地由2014年開始已經不斷武力升級緊 而加仲係到開槍殺人
藍絲由6月開始打人打到而加11月捉人斬人
你唔叫藍絲警曱唔好打? 你怪手足升級?

港共就日日賣港 另類武力 又日日開記者會話暴力會帶來更多嘅暴力 而加警曱同藍絲咪就係「暴力」出現個根囉 (所謂暴力都係唔夠港共警曱藍絲暴力)

再者而加個情況就係:
港共警黑合作 > 不公平情況出現> 私了出現
手足升級保護自己人又唔得?

兄弟爬山,各自努力佢保護得手足就係自己人
真係做開文宣嘅手足都唔會割同會幫手解釋
有冇諗過佢保護完自己人睇到成班人話要割係咩感覺? 係咪要倒退返2014年咁又要割勇武手足呀?

最後我想講係因果關係 香港人比人迫到無路可退咪反擊 好正常嘅事 對比起港共警曱藍絲對我地所做嘅暴力呢啲算得係咩?

唔想再覆 自己諗諗 拉
樓主太天真 大家勿推
我係馬鞍山人
撐手足 不割
老屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞