八大永久罷課

1652 回覆
6472 Like 57 Dislike
消息人士透露vtc考試改為網上考
hkcc also onl79
真心?source?
八大停課就當I大同其他院校condum
係咪有義務幫下佢地停課停exam
話哂I大生今次犧牲好多
例如讀image/fashion既學生其實都好難交到功課
邊度無啦啦搵到人比你練化妝set頭
讀Fashion要去深水埗買布車衫
仲要唔係個個有車衣機架
上youtube自學就唔黎讀啦
唔理學生安全又要人哋係屋企做功課
比你真係留係屋企做嘞
自問真係有感既心情做咩?
大家都努力爭取緊
學校就係度停課照收學費
學既野少左一大截
成日唔交代清楚
你幾時復課
暫定21號
12月頭交asm
push
無人肯幫i大生停課
聽日睇吓黎明行動成效如何
校方應該會有其他安排
Hkdi已經停左課超過一個月
咩安排都無
提早完sem又好 改為網上學習又好
比啲消息黎啦
由得啲學生返一日放十日比你玩撚死 垃圾學校
起來
不過我諗遲早都會停
一復課就比人裝修
唔通真係返一日放十日咩
正常時間大概12月廿幾號完sem
又要準備下個sem啲學費
開左sem1至依家好似都無咩野學過感
各位手足,關於送林奠去大灣區的partition,尋日激增20000幾人(差不多簽署人數的10%)!,證明大家都好希望將佢舉家永遠封印晌大灣區!

嘅然係咁就唔好停了,跟據早前民意調查有7成人唔妥佢嘅,咁我地嘅目標係咪應該set晌490萬個簽名呢?

小弟英文唔好,如果可以的話,亦希望各手足可以幫手將佢推上國際!

唔使俾錢架,簽完再share就唔使比錢㗎啦。最新消息:今朝22萬9千了!目標:490萬

https://www.change.org/p/uk-home-office-uk-home-office-should-revoke-carrie-lam-s-family-citizenship?cs_tk=AtIXNHLitQ7NOzo40F0AAXicyyvNyQEABF8BvKv03Ej5HuubaSSmIizKZKU%3D&utm_campaign=514ad83a9aaf489a936c80aa7705b65d&utm_medium=email&utm_source=recruit_sign_digest&utm_term=cs

尋日:

今朝:
所以一定要回水
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞