2016-17 LIHKG香港女神聯賽第二十二輪投選專區

472 回覆
4 Like 5 Dislike
不過連尼住望遠果班陷家剷有心打壓都真既
屌你老母果次認真寫晒proposal叫佢開發置頂功能點知應都唔應,真心為連登做既無人理,出面成咋post點推都無人睇到,無人投真係唔係我地責任,要做既做晒
屌你老母果次認真寫晒proposal叫佢開發置頂功能點知應都唔應,真心為連登做既無人理,出面成咋post點推都無人睇到,無人投真係唔係我地責任,要做既做晒

辛苦哂你,撐住,仲要持久過haters

放心,呢個最少都係幾年既計劃黎,無咁易冧
唔係話咩,其實每場多廿個人同少廿個人投結局都有機會改寫晒啦
果句,最後邊個所謂女神降左班唔好屌我,30輪入面,1輪都唔投,關我撚事
想護級30輪投5分1即係6場都搞掂,完全唔參與既,到時有結果就無資格說三道四,講完
唔投首先對自己自私係你地既事,我理唔到
因為咁而想我地取消唔玩就係對我地自私
睇波英超西甲一場幾乎2個鐘又有時間?撳個掣填幾個命有幾難,講到攞你命咁
賽程post一直個個post都有貼喺度,想知咩時間咪入去睇囉咩事呢依家
做唔到第一發爛咋?
本來想唔回應,但真心覺得好笑,你憑咩剝削人主辦同參與既權利?
唔投首先對自己自私係你地既事,我理唔到
因為咁而想我地取消唔玩就係對我地自私
睇波英超西甲一場幾乎2個鐘又有時間?撳個掣填幾個名有幾難,講到攞你命咁
賽程post一直個個post都有貼喺度,想知咩時間咪入去睇囉咩事呢依家
做唔到第一發爛咋?
本來想唔回應,但真心覺得好笑,你憑咩剝削人主辦同參與既權利?
唔好話咩結果唔準收皮云云,你地唔投出到黎結果有幾離譜都係集體埋單,都係要承受
唔好輸打贏要
廿幾三十場點投,係我無叫你投晒,你肯投十場都難啦
懶,幾分鐘都唔駛既事唔做反而屌返我地轉頭
無人投既聯賽 咁執著黎做咩
我hold呢壇野要做既比你地可以做既野比之百倍都唔誇張
我都抵得諗乜都肯做,樓上果個仲以為自己好醒大大聲,慚唔慚愧呀
想投既人唔會無,係連登制度問題啫,搞到有興趣既未必知道
必要時下季咪開個係會員先入得tg group囉,有咩事可以通知

巴打我撐你

巴打我撐你

多謝呀
堅持既同時,有時都會聽啲勵志歌激勵一下自己
方唔方便呢啲野你自己講既啫
駛唔駛開埋個website搵人寫apps餵埋你,咁就最方便啦
要麻煩既話,你出去玩選舉mode啲人都可以覺得麻煩
依家係人既心態問題,學薯片佬話齋
呢個真係持久戰
我地有夢,要我地就咁唔玩,得既,咒我快啲死囉
幫推
我要aka做連登女神

巴打我撐你

多謝呀
堅持既同時,有時都會聽啲勵志歌激勵一下自己

巴打,我撐你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞