L’Arc~en~Ciel 討論區 TOUR MMXX 開催決定

444 回覆
9 Like 3 Dislike
咁就一半
多咗 312,314 , 315, 316 , 318 ,337 , 338 , 339 , 340 ,341, 342

337到342係成套L’Archristmas

我有啲差一、兩張就齊差319,323同333
代代木趕即晚2355眼紅機有冇得諗
諗緊仲有得抽去唔去馬
而家仲有?
完場咪最多915,當你行極慢10點去到車站入到haneda咪最多1045,大把時間。點解會唔得
有,trade ticket抽
仲有得抽係咪即係唔爆
而家抽代代木咩?抽緊saitama姐
想問巴打知唔知代代木幾時開始抽?
預兩三個星期前。代代木競爭激烈 唔好咁大期望
無所謂啦...我係睇第二隊既
咁岩見到彩虹個日子我仲係東京咪睇下睇唔睇到埋
新年快樂

2月8 號嗰場大約幾時睇到位置?
中國人唔好去會場傳播細菌
Live viewing 香港都有就好喇
你望多次張圖先
早一日
屌佢老母真係開口中
即係個app 早一日先會有ticket? 唔好意思第一次抽中唔太清楚
前一日夜晚七點後左右 你login ticketboard就會有啦
你見到有人開始講派位就先login睇啦 唔好狂刷 會好緊張
Enjoy!
唔該晒!
Sorry記錯 係兩日前
L’Arc~en~Ciel、相隔8年萬眾期待的ARENA巡迴演唱會!
於國立代代木競技場第一體育館舉行的最後一場將於康怡戲院及MCL德福戲院進行現場直播!

L'Arc~en~Ciel相隔8年的巡迴演唱會「ARENA TOUR MMXX」將於2020年1月9日(四)起正式開幕。此巡迴演唱會期間的官方歌迷會『LE-CIEL』會員限定的橫濱ARENA公演,及於國立代代木競技場第一體育館舉行的巡演已確定於日本全國舉行現場直播。當中,3月5日(四)於國立代代木競技場第一體育館舉行的最後一場,將於康怡戲院及MCL德福戲院舉行LIVE VIEWING。
於樂隊組成之地大阪的大阪城Hall先開頭炮熱演4天,再巡迴5都市共12場的公演是繼2018年12月於東京Dome舉行旳「LIVE 2018 L'ArChristmas」之後的舞台。這萬眾期待的ARENA巡迴公演,入場票抽選申請已超過150萬張!備受矚目的演唱會中,不單有大家耳熟能詳的樂曲,還有他們精選出的歌單,匯聚現今為此的經歷,漸漸強大攝人魅力勢將紛絲們捲入狂熱的旋渦中。
2021年是樂隊組成30周年的一年,在大家期待他們今後的活動裏,我們誠意於日本及海外的電影院為您送上這次巡迴演出的現場直播。
經常接受新挑戰,獨一無二的存在感及變化萬千的樂曲吸引了大量樂迷的L'Arc~en~Ciel,請大家來到康怡戲院及MCL德福戲院的大銀幕前見證他們再次打開歷史新一頁的瞬間。

L'Arc~en~Ciel「ARENA TOUR MMXX」現場直播

開售日期︰2020年2月7日(五)
開售時間︰中午12時正於網上及上映戲院票房同步發售
直播日期:2020年3月5日(四)
入場時間︰下午5時15分
直播時間︰下午5時30分
直播地點︰康怡戲院及MCL德福戲院
票價︰$310
註︰網上手續費為每張$10;票房每人每場最多限買4張

L'Arc-en-Ciel ARENA TOUR MMXX官方網站:https://www.LArc-en-Ciel.com/mmxx/
LVJ 網站:https://liveviewing.jp/larc-mmxx-eng/
MCL 網站: www.mclcinema.com
唔知會唔會冇得去 有啲擔心
不過唔會怨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞