[突發] HA secret admin: 已fact check 有被捕女童要墮胎,已取得DNA

2058 回覆
4338 Like 45 Dislike
垃圾五毛收皮
HA身有屎啊
你老母就係俾狗輪大米先生到你條冚家鏟出嚟
如果係公安或武警,再加個新屋嶺場境有冇機?
FUCK THAT POPO
咁多人講班狗點會中出留Dna呢樣野
我想講 就算唔中出 其實無套都會中
前列腺液都有精子存在 雖然會懷孕既機率係好微
咁岩個女仔排卵期緊 中既機率又會大啲
呢樣野我諗班毅進仔係唔會識

其二 獸性大發緊 又唔洗負責任下
我唔信佢地仲會有理性 識得套帶唔好留DNA
佢地已經覺得 無論而家做咩都入佢地唔到 pprb會幫佢地拆掂

唔好再講咩 佢地點會留DNA咁蠢論 事實佢地就係咁蠢
講撚左,所以點敢用自己code入去睇
真相呀!!
衰撚到做埋強姦犯
咪係,黑警無腦無人性都唔係新聞
但都知係邊度被女女女啦。
push
凸府都知周同學呢單嘢聚得好大.
所以一日之間凸府即晚出愛>暴力廣告,港督張曉明又23條,呢到又16歲.....
好明顯係淡化緊又或者係分散注意力.呢D係豬共慣常嘅招數嚟.佢對老美都係咁,你打佢打得緊,又911又敘利亞,個個都突然跳出嚟玩嘢.上次小布殊先瀨咗嘢.
呢下估計係可能過616,重新聚集人氣.
唔排除16歲係真,但內容未必係咁,你下周真係FC有齊料先搞穩陣,否則凸府突然好熱心出嚟回應,留低一大堆是非,咁呢下聚集人氣又比佢成功炒wow咗.
推推推推推推推
其實劇情1 唔需要男手足姦女手足
諗下以前點解有男被捕手足被性侵?
就係要拎佢地既精液嫁禍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞