有無人做過中央證劵既intern

86 回覆
0 Like 0 Dislike
我都想係啲證券行/投資既公司做intern有無人有介紹

same

做呢D咪又係sell客
中央ok啦, 實實在在做嘢, 學到嘢

學到駁電腦

more

set 機開AGM

我一路唔明有咩要set
想問Ching個時一個星期幾日ot

有個for shareholder 登記入場既system 要set
一星期五日

same

做呢D咪又係sell客

學到駁電腦

more

set 機開AGM

我一路唔明有咩要set

有個for shareholder 登記入場既system 要set
一星期五日

到幾點
pish
posh
其實睇team嘅姐
有得ot都正啦 又有的士錢同飯錢claim 9下9下又一日 草錢佳品

same

做呢D咪又係sell客

學到駁電腦

more

set 機開AGM

我一路唔明有咩要set

一星期五日

到幾點

average 你當O 一兩粒鐘啦
其實睇team嘅姐
有得ot都正啦 又有的士錢同飯錢claim 9下9下又一日 草錢佳品

跟Ixy Nx 既話
其實睇team嘅姐

跟Ixy Nx 既話

more
其實睇team嘅姐

跟Ixy Nx 既話

more

多D OT
其實睇team嘅姐

跟Ixy Nx 既話

more

多D OT

屌奶星
巴打有無咩要注意
上網見到請Client services officer,有冇人呢位點?
上網見到請Client services officer,有冇人呢位點?

咪就係intern嘅full time版
其實睇team嘅姐

跟Ixy Nx 既話

more

多D OT

屌奶星

幾好人嘅 係chur dd 姐
利申 無幾可真ot到半夜
永遠都係o多2個零鐘食埋個飯撘的士走
其實睇team嘅姐

跟Ixy Nx 既話

more

多D OT

屌奶星

幾好人嘅 係chur dd 姐
利申 無幾可真ot到半夜
永遠都係o多2個零鐘食埋個飯撘的士走

搭的士返工放工

真?伏唔伏?
聽講人工福唔錯
pish

真?伏唔伏?
聽講人工福唔錯

fresh grad 價,12日AL,OT 得60蚊粒鐘
點唔錯法?

真?伏唔伏?
聽講人工福唔錯

點唔錯法?

巴打想問下其實係咪大部份時間都唔係office?係咪收工一定要返番office先走得?

真?伏唔伏?
聽講人工福唔錯

點唔錯法?

認真算唔錯

真?伏唔伏?
聽講人工福唔錯

點唔錯法?

認真算唔錯

真?伏唔伏?
聽講人工福唔錯

點唔錯法?

巴打想問下其實係咪大部份時間都唔係office?係咪收工一定要返番office先走得?

intern 既六成時間係office,四成時間係出面開會倒
睇下第日有冇會要prepare 囉,無野做埋可以係會場直接走

真?伏唔伏?
聽講人工福唔錯

點唔錯法?

intern 既六成時間係office,四成時間係出面開會倒
睇下第日有冇會要prepare 囉,無野做埋可以係會場直接走

巴打答左我好多問題唔該曬,咁開會係自己成班坐車出去開?走都係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞