tg channel 育龍有機會係假冒層龍小隊

213 回覆
424 Like 12 Dislike
開始懷疑黑警係唔知邊度拎到啲片扮屠龍小隊,然後搞場大龍鳳引戰,你睇,個個係到公開爆依樣個樣
(假設你地唔係9up)
知道將會有訪問出,唔代表佢係畀人訪問嗰個
條team係真,有做嘢亦係真
但唔代表籌錢嗰個係條team嘅人喎
留意吓TG公海,本身都有流傳過開始果段
屌你地老味啦 屠龍兩日前已經出po籌期仲話撚左會有報道出街認證 比你班捉鬼撚fc 人地捱撚左五個月捱到依家頂唔撚順出黎籌期 成班玩捉鬼又話一人捐十蚊都好撚fatfat呀一定係呃錢又盛唔撚幫
國難奇鳩怪又中意衝出黎帶風向唔係今日既事啦 唔比國難冇搞清楚自己柒左?
第五個月喇 口就話核爆唔割呀 但咩都話係鬼囉
立場蘋果訪問晒都可以話係假 最撚醒係你地啦香港人
入去擘大眼睇清楚啦

屠龍小隊要幫手!!!
https://lih.kg/1697137
開埋樣同名俾你好唔好呀
唉 終於有人講人話
我嬲到依家開post講添呀我
佢地無頂唔順,有金主長期課金
呃錢唔割,但要制止
冇人出來屠龍果陣, 你地又話冇人出來做野, 學咩人反抗?
而家有人出來做野, 就搵盡各種理由話人係鬼, 咁你地到底想點?
Push
想講條片有7成嘅嘢唔係佢地做
幾位知情手足講咗咁耐講到我都口臭
仲捐

屌你老母
剩係話識人識人
幾句就抹黑人呃錢
真心痴撚線 你同啲藍絲有咩分別
睇唔透,我只覺得真屠龍會自己開個細group搞
一講出嚟比人知=個plan 廢咗
國難唔係不嬲都係挽分化架咩
你見唔到 你唔知 唔撚代表冇
你咁撚叻質素
不如諗下可以做啲咩幫助場運動啦 手足
同我嘈啦
話屠龍係假嗰啲捉鬼撚快啲入黎比我屌
https://lih.kg/1700980
出黎同你講我係屠龍佢係假嘅咁?
你又會唔會信佢係真?
同意, 佢個訪問都話要升級, 你點知佢要錢係咪黎買貴裝?
反正捐得錢都係你自己afford到既錢, 捐比612星火大把人捐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞