[MERRY] MOMOLAND討論區#(23) 3rd Debut Anniversary 粗卡

731 回覆
9 Like 10 Dislike
呢幾相靚得太誇張了
執笠啦
等解散
我覺得搞成咁係經理人公司食水太深
言語應該係一早睇唔過眼先勇敢企出嚟退團
唔想收入畀公司刻扣
賺返自己應得嘅
Daisy爆咗出來要攤分埋生存節目費
Freeze出先入隊 少咗中間空白期份收入
還嘅錢又攤分埋 又要繼續雪唔比人出返嚟

幾cute

靚刀癲
MOMOLAND近來推出新歌《Thumbs Up》,同樣旋律洗腦、動感,9日拿下節目《M COUNTDOWN》當週一位,在連日壓力累積之下,慧彬、妸仁忍不住掩面爆哭,珠伊也跟著眼光含淚,最後所有人淚崩,慧彬哽咽表示「真的很感謝,因為不管在何時仍有人相信著我們,所以才可以幸福地站在舞台上,謝謝相信我們的人,我們會更認真成為帶來幸福的MOMOLAND,謝謝。」她們哭到連麥克風都傳出「嗚嗚」聲,情緒相當激動。

事實上,MOMOLAND出道過程艱辛,直到歌曲《BBoom BBoom》才爆紅,就在團體邁入正軌之際,人氣成員妍雨和泰河宣佈退出,隊友DAISY也向媒體爆出公司不正當合約對待,導致新歌焦點遭模糊,還變成出道造假的女團,團體士氣低落,9日獲得一位間接為她們洗刷冤屈,令歌迷不捨。
我雨開live啲小動作正到
輕輕一推
我雨世一

[size=5]不離不棄永遠愛你
Daisy生日粗卡
[/size=6]

上面柒咗....
樓主
我愛你
感動
衰妹咁快又駁返長又染返黑...
我都未睇夠你短金髮

Ching好生面口估唔到仲有人入來
言語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞