周手足家人話唔希望今晚開花

1144 回覆
2212 Like 592 Dislike
Sorry. 我收番,我低能站錯邊。今日應該出手。因為家人留言有冇fc?
同埋今晚18區警方一定唔夠人手,所以大吹家人唔想攪大佢。
星期六、日佢地就部署好哂拉人。
但係依家點吹大雞?
少人出就會令出果D危險。
Sorry. 我收番,我低能站錯邊。今日應該出手。因為家人留言有冇fc?
但係依家點吹大雞?
少人出就會令出果D危險。
Sorry. 我收番,我低能站錯邊。今日應該出手。
家人留言有冇fc?
但係依家點吹大雞?
要,但佢地唔係死想我地開花,係想更多人出黎
尊重家屬,但更尊重走咗嘅手足,如果我哋可以因為佢反抗,手足在天之靈會好安慰。
個ac咁貴 慳住洗啦ok?
又話唔好騎劫
去到悼念又叫人記得投票唔好投保皇
血債票償
甴近平
sorry 手足忍唔到
甴近平
甴近平
Source 冇source你講咩都得架啦
今晚開花同1111有衝突咩?

過兩日又熄撚左火。香港人好難撻得著團火架你地唔係唔知
甴近平
it is too late
等死
戇撚鳩乜鳩都極端化一班冇腦傻閪就係到sad but true
警甴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞